« Zpět

Které společnosti nabízejí aktuálně nejvýhodnější úroky?

| 12. září 2018 - 7:33 | Zprávy | Úvěry

Každému zájemci o půjčku se hodí aktuální přehled tipů na společnosti a banky, které ho potěší nejvýhodnějším úrokem. Podívejte se, jaké máte možnosti a na jaké další parametry vedle úroku koukat. Uvidíte, že obezřetnost a pečlivé srovnání všech nabídek vám dokáže ušetřit nemalé peníze.

Úrok láká, ale není to hlavní

 

Než se vydáte na objevnou cestu za nejnižším úrokem na trhu, je důležité uvědomit si jednu věc. Výhodnost úvěru nejlépe posoudíte ne podle výše úroku, ale podle roční procentní sazby nákladů (RPSN). Ta již zohledňuje veškeré poplatky a platby, které vás v případě podpisy smlouvy čekají. Jinými slovy některé instituce mohou nabídnout skvělý úrok, ale vydělají na vás díky poplatkům. Až nebezpečně atraktivní procento v reklamě na půjčku by vám mělo v hlavě spustit výstražný systém, který vás donutí pořádně si pročíst veškeré podmínky a podrobnosti.

 

Od lidí na cokoliv

 

Kam tedy jít, když si chcete férově a výhodně půjčit? Velmi rychlou žádostí o půjčku a nízkým úrokem se pyšní platforma Zonky. Půjčit si peníze přímo od lidí s nízkou úrokovou sazbou je otázkou několika kliknutí. Maximální doba splatnosti je až 84 měsíců a nejnižší dostupný úrok začíná na 3,99 %. Půjčit si můžete od 20 do 750 tisíc korun na cokoliv od refinancování starých závazků až po dovolenou. Je to čistě na vás.

 

Půjčování si peněz přímo od lidí je díky Zonky nekonečně jednoduché a bezpečné. Pokud peer-to-peer model úvěrování zatím neznáte, vše rychle pochopíte. Výhodou je především to, že se nemusíte starat o administrativní a smluvní detaily. Celý proces má pod palcem přímo společnost Zonky a vy zůstáváte pro všechny ostatní uživatele platformy zcela anonymní.

 

Chcete si půjčit více než 300 tisíc korun?

 

Úrok a RPSN zpravidla klesá s výší půjčky a dobou splácení. Klasická Air Bank půjčka vám tak nabídne úrokovou sazbu od 4,9 % s bonusem 1 % z úroku za řádné splácení půjčky. Velkým plusem je možnost si půjčku připojistit a chránit se tak před nepředvídatelnými životními situacemi. K dispozici je například pojištění pro případ úmrtí, nezaměstnanosti či invalidity 3. stupně. Recenze lidí a zkušenosti s Air Bank navíc potvrzují, že banka skutečně dokáže být přátelská a srozumitelná. Formulace a přehlednost smluvních podmínek je toho důkazem.

 

Transparentně a rychle

 

Kdo se chce spolehlivě vyhnout skrytým poplatkům a nesmyslným platbám, toho zaujme Minutová půjčka od Equa Bank. Mezi její hlavní přednosti patří úrok od 5,7 % a roční procentní sazba nákladů od 5,9 %. Bez ručitele máte možnost získat částku od 5 do 600 tisíc korun. V případě zájmu stačí vyplnit online formulář a během tří minut víte, jak jste na tom. Mimořádné splátky, předčasné splacení či vedení úvěrového účtu je u této banky zcela zdarma. Stejně jako u Air Bank nechybí nabídka pojištění před nepředvídatelnými životními situacemi. 

 

Stačí si vybrat a dávat pozor

 

Jak vidíte, výhodných nabídek je opravdu mnoho. Vyberte si nejbezpečnější cestu k penězům a nezapomeňte si splátky nastavit tak, aby zbytečně neomezovaly váš rodinný rozpočet. Při řádném splácení na vás již žádná nepříjemná překvapení nečekají.

 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Vyzkoušel už někdo tu minutovou půjčku od Equa?