« Zpět

Klienti Equa bank mohou nyní podepsat smlouvu o půjčce přes SMS kód přímo v internetovém bankovnictví

| 7. května 2014 - 11:24 | Zprávy | Bankovní úvěry

Equa bank spustila funkci SMS podpis, která zrychluje a zjednodušuje vyřízení žádosti o půjčku. Klient smlouvu podepíše pomocí autorizačního SMS kódu přímo v internetovém bankovnictví a ihned poté mu jsou peníze připsány na účet. Nemusí již podepisovat smlouvu osobně na pobočce, ani čekat na kurýra. Celý proces čerpání půjčky se tak pro klienta významně urychluje a zjednodušuje.

„Funkce SMS podpis funguje na stejném principu, na který jsou naši klienti zvyklí například u autorizace platebního příkazu. Klient nemusí nic ručně podepisovat, ale pouze zadá autorizační kód, který mu přišel formou SMS. Jednodušší a rychlejší cesta, jak si vyřídit půjčku neexistuje,“ říká Ondřej Hák, ředitel úvěrových produktů Equa bank.
 
Funkci SMS podpis mohou využít ti klienti, kteří si žádají u Equa bank o půjčku. Kromě toho, že může mít klient peníze na účtu za pár minut, získá i ostatní výhody spojené s půjčkou u Equa bank. Úroková sazba začíná už na 7,9 % p.a. a může si půjčit od 30.000 do 600.000 korun. Splátky si může rozložit, jak potřebuje, a to až na období 7 let. S půjčkou se navíc nevážou žádné poplatky. Vedení, mimořádná splátka nebo předčasné splacení je zdarma.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.