« Zpět

Finanční novinky

| 7. listopadu 2011 - 11:53 | Zprávy | Bankovní úvěry

Cetelem prodloužil od 1. listopadu bezúročné období u kreditních karet z 50 na 55 dnů. Pokud tedy klient i v prodlouženém období úvěr splatí, nebude platit žádný úrok. Podle zjištění Cetelemu je nejvíce transakcí kreditní kartou – celých 50 procent – využíváno na nákup potravin. 

Cetelem prodloužil od 1. listopadu bezúročné období u kreditních karet z 50 na 55 dnů. Pokud tedy klient i v prodlouženém období úvěr splatí, nebude platit žádný úrok.
Podle zjištění Cetelemu je nejvíce transakcí kreditní kartou – celých 50 procent – využíváno na nákup potravin. Zhruba pětinu transakcí klienti uskuteční kartou na čerpacích stanicích. Průměrná platba kreditní kartou je přitom 900 korun. Kreditní karta Cetelem má mezinárodní platnost.
ČSOB v závěru roku zvýhodňuje spotřebitelské úvěry. Při sjednání ČSOB Půjčky na cokoliv si klient může vybrat jeden ze tří nabízených benefitů a tím si úvěr individuálně přizpůsobit. Jde o možnost částečného či úplného předčasného splacení zdarma, vyřízení půjčky bez poplatku nebo zvýšení či snížení výše splátky v průběhu splácení. Rovněž u ČSOB Hypotéky si mohou klienti v posledních dvou měsících roku sjednat možnost mimořádné splátky v průběhu fixace úrokové sazby zdarma. Ročně lze splatit až 10 procent hypotéky. Nabídka se vztahuje na vybrané hypotéky s fixací úrokové sazby na 5 a 10 let.
Raiffeisen stavební spořitelna prodloužila nabídku překlenovacích úvěrů na bydlení.
Sníženou úrokovou sazbu od 3,9 procenta p.a. lze získat na úvěry zajištěné nemovitostí sjednané do konce ledna 2012. Uzavření smlouvy je navíc bez poplatku.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.