« Zpět

Do Modré pyramidy nově i pro úvěr na auto

| 24. února 2012 - 12:24 | Zprávy | Bankovní úvěry

Modrá pyramida dále rozšiřuje paletu svých produktů a služeb. V rámci finančního poradenství klientům nabízí nejen stavební spoření a úvěry na bydlení včetně hypoték, ale také celou řadu bankovních a pojišťovacích produktů. Například si zde můžete zřídit „povinné ručení“ i havarijní pojištění auta, ale také si ve všech poradenských centrech a u finančních poradců Modré pyramidy můžete vyřídit úvěr na auto.


Úvěr MojeAuto, který je určen na koupi nového i ojetého auta, přináší mnoho výhod – klient získá peníze ještě před výběrem konkrétního automobilu, úvěr má schválen do 15 minut a peníze na účtu do 2 pracovních dní, což může zásadně vylepšit jeho vyjednávací pozici při koupi. Klient navíc může zároveň uzavřít výhodné povinné ručení a havarijní pojištění.
Na podporu prodeje produktu MojeAuto připravila Modrá pyramida soutěž pro všechny. Až do konce března se mohou všichni klienti (noví i stávající) zúčastnit soutěže o poukázku na benzín v hodnotě 1000,– Kč. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku, kterou se dozví v poradenských centrech nebo přímo u finančních poradců Modré pyramidy. 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.