« Zpět

Cetelem nabízí nákup na splátky s předschváleným úvěrem

| 25. listopadu 2014 - 10:00 | Zprávy | Bankovní úvěry

Nákup na splátky z pohodlí domova si nyní mohou klienti sjednat u společnosti Cetelem. Jedná se o předschválený úvěr, který jako Express půjčku nabízí Cetelem prostřednictvím svého webu.

Zájemce o půjčku má k dispozici webovou kalkulačku, jejíž pomocí si může zjistit všechny nezbytné informace a nastavit si výši splátek podle svých potřeb. Kalkulačka přitom bere v úvahu, zda chce klient část zboží platit přímo či ne. Prostřednictvím Express půjčky lze financovat zboží v partnerských prodejnách v hodnotě od 2500 Kč až do 200 000 Kč.
 
A jak sjednání úvěru probíhá? Po zažádání se klient do 30 minut dozví, zda mu byl úvěr předběžně schválen. Následně obdrží na svůj mobilní telefon SMS s kódem, který nejpozději do 30 dnů předloží u prodejce, se kterým Cetelem spolupracuje. Po předložení dalších potřebných dokladů se zde žádost o úvěr dokončí.
 
To však není jediná možnost, jak tento úvěr získat. Někteří smluvní prodejci nabízejí možnost sjednat si předschválenou Express půjčku od Cetelemu i přes jejich webové stránky. Pro klienty však existuje také možnost vyřídit si úvěr až přímo na prodejně nebo v e-shopu. Cetelem přitom spolupracuje s více než 4500 smluvními prodejci včetně internetových prodejen.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Horské kolo