« Zpět

Banka CREDITAS umožňuje občanům odklad splácení o půl roku, úvěr se úročit po tuto dobu nebude

| 8. dubna 2020 - 8:32 | Zprávy | Úvěry

Banka CREDITAS umožňuje retailovým klientům poškozeným současnou pandemií odložit si splátky úvěrů o šest měsíců. Po celou tuto dobu se úvěr nebude úročit – klienti tak nezaplatí nic navíc. Odpuštění úroků se týká hypoték a úvěrů zajištěných nemovitostí, které banka dříve nabízela.

„Chápeme, že lidé jsou mnohdy v obtížné situaci – ať už kvůli nemoci samotné, nebo kvůli dopadu karanténních opatření. Chceme jim pomoci náročnou dobu překlenout,“ říká ředitelka retailového bankovnictví Banky CREDITAS Věra Pavlišová.
 
Banka CREDITAS od počátku dávala najevo ochotu pomoci klientům zasaženým situací kolem koronaviru, ať už odkladem splátek nebo jinou formou. Klientům dosud umožňovala tříměsíční odložení splátek hypotečního úvěru. Doba odložení se nyní prodlužuje ze tří měsíců na šest. Po tuto dobu přitom nebude úvěr nijak úročen. Odložení splátek také nebude bráno jako důvod k zápisu do Bankovního registru klientských informací (BRKI) nebo do Centrálního registru úvěrů (CRÚ). Žádost se stručným odůvodněním je možné vložit do zprávy bance v internetovém bankovnictví, případně odeslat emailem na adresu hypotecni@creditas.cz.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.