« Zpět

ZUNO v nové kampani přichází s vylepšeným účtem

| 6. února 2014 - 12:28 | Zprávy | Účty

Online banka ZUNO dnes spustila novou kampaň na podporu vylepšeného účtu Plus, který je nyní výhodnější a dostupnější. Limit pro platby kartou nebo kreditkou se snižuje z původních 5000 Kč na 3000 Kč. ZUNO také ruší kritéria podle výše vkladů.

Výběry nad 1000 Kč ze všech bankomatů v České republice jsou zdarma a všechny výběry z bankomatů v zahraničí bez ohledu na výši částky jsou také zdarma. Navíc klienti, kteří si nyní založí účet Plus, jej budou moci využívat po 3 měsíce zdarma.
 
Kampaň je postavená na několika běžných životních situacích, u kterých banka poukazuje na jednoduchost bankovních operací přes internet a mobil. Tato kampaň již není spojována s retro tématikou z léta loňského roku.
 
„Myslíme, že klient by neměl platit za účet, který denně využívá. Právě proto jsme účet Plus připravili tak, aby aktivní klient, který používá debetní nebo kreditní kartu, nemusel platit žádné poplatky,“ říká šéfka produktového managementu online banky ZUNO Lenka Hritzová. 
 
Klienti zároveň mohou získat balík služeb platinové kreditky za snížený poplatek (ze 128 Kč na 64 Kč). 
 
„Novinkou, kterou automaticky získají všichni klienti k účtu Plus, je pojištění karty či kreditky. Díky tomu budou majitelé účtů chráněni při ztrátě nebo krádeži osobních dokladů, i proti zneužití karty. Za tuto službu samozřejmě nebudou platit nic navíc,“ dodává Lenka Hritzová.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.