« Zpět

Žádné návštěvy pobočky, žádní kurýři - založení mKONTA 100% on-line

| 16. ledna 2014 - 13:57 | Zprávy | Účty

Zákazníci, kteří si u mBank zakládají osobní účet mKONTO, nemusí už kvůli podpisu smlouvy s bankou na pobočku ani čekat na kurýra. Založit si účet mohou zcela on-line.

Založení mKONTA on-line je rychlé a zvládne jej každý. Stačí vyplnit žádost na www.mBank.cz a poslat bance kopii dokladu totožnosti a aktuálního výpisu z účtu v jiné české bance. Ze stejného účtu zákazník zašle 1 Kč na nové mKonto, přístupová hesla do internetového bankovnictví mu přijdou v SMS. Pak se stačí do internetového bankovnictví přihlásit. Informace průběžně přicházejí i na e-mailovou adresu zákazníka, kam přijde i Smlouva o založení účtu.
 
„Pro tuto inovaci jsme se rozhodli na přání zákazníků. Očekáváme, že možnost založit si účet plně online - tedy bez jakýchkoli osobních návštěv - využijí letos desetitisíce lidí,“ říká Roman Truhlář, generální ředitel mBank, a dodává: „Letošní rok je u nás ve znamení velkých změn v zájmu pohodlí zákazníků. Stávajícím 480 000 zákazníkům, stejně jako těm novým, dáme již v únoru nové, intuitivní internetové bankovnictví, vytvořené v novém firemním designu.“
 
mBank letos v únoru představí i nové logo a firemní design. Nové, revoluční internetové bankovnictví bude obsahovat novinky, jako je automatické plánování osobních financí, přehled příjmů a výdajů podle kategorií nebo vyhledávání plateb po vzoru Googlu. Zákazníci, kteří chtějí nové funkce a vylepšení využívat jako první, mají možnost se registrovat ve svém stávajícím internetovém bankovnictví nebo na webu NovamBank.cz a NovamBank.sk.
 
mBank je největší internetovou bankou v České republice, obsluhuje více než 480 000 zákazníků, kterým většinu služeb poskytuje zdarma. Mezi produkty mBank patří kromě osobních a spořicích účtů také kreditní karty, spotřebitelské půjčky a hypoteční úvěry. mBank v České republice působí jako obchodní divize polské mBank S.A., která je členem skupiny Commerzbank.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.