« Zpět

Za doporučení mKonta odměňuje mBank své zákazníky 500 Kč

| 3. dubna 2014 - 8:36 | Zprávy | Účty

mBank bude opět odměňovat své věrné zákazníky za doporučení běžného účtu mKonto . Internetová banka tak navazuje na sérii úspěšných věrnostních akcí z minulých let. Každý zákazník, který doporučí běžný účet mKonto svému známému získá od banky odměnu 500 Kč.

Jde o pokračování marketingové kampaně, která byla spuštěna začátkem února a má za cíl představit novinky v internetovém bankovnictví mBank široké veřejnosti. Noví zákazníci, kteří si založí mKonto, mohou získat až 1000 Kč. Tři sta korun získají již při založení běžného účtu, dalších tři sta korun obdrží za posílání výplaty do mBank a dalších 400 Kč za jakýkoliv úvěrový produkt.
V loňském roce využilo tuto nabídku banky přes 20 tisíc nových zákazníků.
 
"Doporučení mKonta spokojeným zákazníkem, je pro mBank již tradiční a osvědčený způsob jak oslovit potenciální zákazníky. S mKontem šetří naši zákazníci stovky korun ročně za zbytečné poplatky a díky modernímu internetovému bankovnictví mají dokonalý přehled nad svými výdaji. Věříme, že osobní doporučení je tou nejlepší motivací pro ty, kteří ještě s výběrem nebo změnou banky váhají," vysvětluje marketingový ředitel mBank Michal Pokluda.
 
mBank spustila v únoru tohoto roku v České a Slovenské republice nové internetové bankovnictví. Přístup do nového IB mají dnes již všichni zákazníci mBank, kteří v novém internetovém bankovnictví provádějí již dvě třetiny veškerých transakcí.
 
Nové internetové bankovnictví přináší zákazníkům několik desítek nových funkcí a vylepšení, které zjednodušují a zpříjemňují každodenní využívání bankovních služeb. Mezi zásadní inovace patří například plně automatizovaný správce osobních financí, která přehledně analyzuje historii a navrhuje rozpočty na další období, inteligentní vyhledávání po vzoru Googlu či chytré platby přes Facebook a SMS.
 
mBank je největší internetovou bankou v České republice, obsluhuje více než 480 000 zákazníků, kterým většinu služeb poskytuje zdarma. Mezi produkty mBank patří kromě osobních a spořicích účtů také kreditní karty, spotřebitelské půjčky a hypoteční úvěry. mBank v České republice působí jako obchodní divize polské mBank S.A., která je členem skupiny Commerzbank.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Je to dobra inspirace pro zakazniky

Supr