« Zpět

Výběry z bankomatů po celém světě zdarma mají nyní v Raiffeisenbank i studenti

| 21. října 2013 - 11:34 | Zprávy | Účty

Raiffeisenbank výrazně zvýhodňuje svůj účet pro studenty eKonto STUDENT. Podobně jako u hlavního účtu banky eKonto KOMPLET mohou nyní studenti získat řadu služeb včetně neomezeného počtu domácích elektronických plateb nebo výběrů z bankomatů všech bank doma i v zahraničí zdarma, to vše v rámci jednoho transparentního poplatku.

Studenti mohou nově využívat účet eKonto STUDENT v Raiffeisenbank za výrazně výhodnějších podmínek. V rámci jednoho transparentního poplatku 49 Kč měsíčně získávají vedení účtu včetně podúčtů až v devíti různých měnách, elektronickou platební kartu s bezkontaktní technologií, přímé bankovnictví,  spořicí účet i mobilní bankovnictví pro chytré telefony oceněné titulem nejlepší finanční aplikace v soutěži Mobilní aplikace 2013. „Podobně jako u našeho vlajkového účtu eKonto KOMPLET mají studenti nově zdarma neomezený počet elektronických domácích příchozích i odchozích plateb, vklady hotovosti i neomezené výběry z bankomatů všech bank doma i v zahraničí zdarma,“ uvedl produktový manažer Raiffeisenbank Jan Figlovský.
 
„Stejně jako u eKonta KOMPLET, i studenti si mohou zvolit číslo účtu dle svého výběru, např. podle data narození,“ dodal Jan Figlovský. Banka tak i mezi studenty rozvíjí svou strategii prémiové banky zaměřené na aktivní klienty, kteří chtějí aktivně využívat svůj účet, vyhledávají kvalitní služby a hledají banku, která s nimi chce budovat dlouhodobý vztah.
 
eKonto STUDENT je určeno pro studenty do 26 let věku, podmínkou zřízení a vedení eKonta STUDENT  je doložení potvrzení o studiu jednou při založení účtu.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.