« Zpět

Veřejnost si v soutěži Zlatá koruna 2019 získaly produkty mBank

| 6. května 2019 - 6:00 | Zprávy | Leasing

Cena veřejnosti i Cena podnikatelů Zlaté koruny mají své vítěze. V největší anketě finančních produktů bylo odevzdáno téměř 70 tisíc hlasů! Zvítězilo mKonto od mBank a stalo se tak nejoblíbenějším produktem veřejnosti. mBank zvítězila i u podnikatelů.

Největšího úspěchu ve veřejných anketách nepochybně dosáhla mBank, která svým produktem mKonto již potřetí v řadě obhájila vítězství v kategorii Cena veřejnosti. V kategorii Cena podnikatelů je mBank ještě silnější, nejen že obhájila mKontem Business vítězství kategorie počtvrté, odnáší si dokonce i Stříbrnou korunu za eMAX Business. Nemalým úspěchem se může pochlubit i Equa bank, která získala Bronzovou korunu v obou anketách za Běžný účet Equa bank a Podnikatelský běžný účet Equa Bank.

Výsledky jasně dokazují, že výhodné bankovní účty jsou u veřejnosti oblíbené. V soutěži Zlatá koruna se pravidelně umisťují na medailových pozicích od roku 2008. V letošním roce vyhrál tento typ finančního produktu 5 medailí ze 6 možných. Jediný produkt, který se umístil na medailových příčkách a není účtem, je Aplikace Smart Banka od Monety. Získala stříbro v Ceně veřejnosti. To potvrzuje, že kromě nízkých nákladů zajímá veřejnost i zvyšující se vliv moderních technologií v každodenním životě.

„Cena veřejnosti i Cena podnikatelů jsou hlavními kategoriemi soutěže Zlatá koruna. Anketa veřejnosti není o množství klientů ani o objemu realizovaných prostředků. Vyjadřuje oblíbenost, spokojenost i loajalitu a spokojený klient je pro finanční společnosti tím nejdůležitějším. Toto ocenění je pro společnosti velkým úspěchem a zároveň důkazem, že banka svým klientům rozumí a naslouchá. Radost mi také dělá zvyšující se počet hlasujících, v minulém roce jsme se přiblížili hranici 60.000 odevzdaných hlasů a letos jsme se dostali k 70.000! Hlasující se také aktivněji zapojili a své oblíbené produkty podporovali i komentáři, čehož si nejvíce cením, protože negativní zpětná vazba a kritika je dnes slyšet na vše, naopak dobré slovo a podpora je ojedinělá,“ komentuje výsledky Pavel Doležal, zakladatel a ředitel projektu Zlatá koruna, a dodává: „Dlouhodobý úspěch nízkonákladových bankovních účtů není překvapivým, jsou to produkty, které potřebuje každý a pokud dostane kvalitní službu za nízké náklady, ocení to. Bankovní účty však nebyly jediným typem produktů, které se dostaly do finálové dvacítky. Z hlasování také vyplývá, že nejen odborníci, ale i veřejnost přikládá stále větší důležitost moderním technologiím. Do finále se dostaly dva fintechové projekty, ale i on-line bankovní aplikace, která dokonce získala Stříbrnou korunu. Mezi finalisty byly však i podílové fondy, kreditní karty, neživotní pojištění, spořicí účty, stavební spoření a úvěry.“

Vítězství v obou kategoriích je velkým oceněním, ale také závazkem ke svým klientům.

„Vítězství v obou hlavních kategoriích největší klientské ankety nás nesmírně těší. Rád bych tímto poděkoval především všem našim klientům, pro které se snažíme neustále naše produkty a služby zlepšovat. Motivují nás k tomu, abychom hledali nové oblasti, kde pro ně můžeme finance a bankovnictví zjednodušit a zlepšit. Chceme, aby  mohli méně myslet na banku a více se věnovat věcem, které jsou pro ně v životě důležité. V letošním roce jsme proto k mKontu připravili přelomovou inovaci, pojmenovanou příznačně „mKarta Svět“. Díky ní mají nyní Češi možnost svou běžnou debetní kartou k účtu platit výhodně i v cizině, protože nabízí opravdu skvělý kurz. Mohou se tak spolehnout na to, že jejich karta je jednoduše skvělá doma i v zahraničí. Navíc díky šikovné mobilní aplikaci mohou mít svoji banku po ruce kdykoliv potřebují a zároveň využívat pohodlné placení chytrým telefonem pomocí Google Pay a Apple Pay. Rád bych také poděkoval svým kolegům z mBank, kteří produkty a služby pro naše klienty připravují," řekl k výsledkům Paweł Kucharski, generální ředitel mBank.

Slavnostní předání ocenění proběhne 30. května 2019 v Top Hotelu Praha spolu s vyhlášením Ceny za společenskou odpovědnost a výsledků produktové soutěže Zlaté koruna v 17 soutěžních kategoriích hodnocených 377 člennou odbornou porotou – Finanční akademií.

 

Cena veřejnosti Zlaté koruny 2019

 

1. mKonto

mBank

2. Aplikace MONETA Smart Banka

MONETA Money Bank

3. Běžný účet Equa bank

Equa bank

 

Cena podnikatelů Zlaté koruny 2018

 

1. mKonto Business

mBank

2. eMAX BUSINESS

mBank

3. Podnikatelský běžný účet Equa Bank

Equa bank

 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Mojí oblíbenou banku Hejlík, prosím pomozte

Dobrý den měla bych zájem si založit účet u mbank ,platí se za to pokud bych šla do mínusu .Děkuji za odpověď.

Moneta smart banka je nej

Myslím, že se Equa bank nemá za co stydět. V obou případech výhra v podobě bronzu. Jen tak dál...