« Zpět

U konto nabízí novým klientům atraktivní vánoční dárek

| 3. prosince 2014 - 10:43 | Zprávy | Účty

Noví klienti, kteří si k U kontu UniCredit Bank sjednají kontokorent, poskytne banka navíc vánoční dárek pod stromeček – nový smartphone. Akce platí od 1. prosince do vyprodání zásob pro klienty od 27 let.

„Lidé před Vánoci řeší, jak potěšit své blízké, ale často nemyslí sami na sebe. V UniCredit Bank na ně ale nezapomínáme, a proto teď v předvánočním období naše nové klienty s U kontem při splnění podmínek obdarujeme navíc chytrým telefonem,“ říká Giovanni Guidi, ředitel retailového bankovnictví UniCredit Bank.
 
Mezi hlavní výhody U konta patří možnost vedení účtu bez poplatků, bezplatné elektronické platby, výběry ze všech bankomatů v České republice i v zahraničí bez omezení zdarma a zejména garance podmínek na 10 let. V současné době využívá U konto více než 100 tisíc klientů.
 
Podle statistik si U konto více zřizují muži než ženy. Nejvíce klientů je věku od 21 do 40 let.  Bezplatný účet U konto byl uveden na český a slovenský trh teprve nedávno, v dubnu 2014.
 
„V příštím roce plánujeme aktuální počet klientů s U kontem ztrojnásobit,“ dodává Giovanni Guidi. Část z nich by podle předpokladu měla do UniCredit přejít od jiných bank.
 
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.