« Zpět

Spořicí účet GARANT od Expobank CZ bude i nadále nejvýhodnější na trhu

| 4. listopadu 2014 - 12:24 | Zprávy | Účty

Záruku neměnné výše úroku 1,1% garantuje Expobank CZ nyní po dobu 15 měsíců od založení spořicího účtu. Účet s garancí úrokové sazby je možné u banky založit do konce roku.

„Expobank CZ sleduje poptávku po kvalitním spořicím účtu, který klienta neomezuje a nevyžaduje po něm splnění speciálních podmínek. Úroková sazba 1,1 % na 15 měsíců je pro každého klienta bez dalších omezení,“ zdůrazňuje Renars Karass, člen představenstva banky odpovědný za individuální bankovnictví a market management.
 
Výhodou spořicího účtu je, že peněžní prostředky má klient kdykoli k dispozici, úroky se přitom připisují měsíčně. Se Spořicím účtem GARANT je možné pravidelně spořit nebo vkládat jednorázové částky, přičemž úroková sazba platí pro jakýkoliv zůstatek.
 
K založení Spořicího účtu GARANT není třeba mít otevřený běžný účet v Expobank CZ. Účet si může klient založit i z pohodlí domova online, smlouva je mu doručena k podepsání poštou.
 
Expobank CZ se nadále dlouhodobě drží v TOP 3 nejlépe zhodnocených účtech na trhu. Zatímco mnohé banky upravovaly během září a října úročení svých spořicích účtů směrem dolů, Expobank CZ nabízí na svém Spořicím účtu GARANT atraktivní sazbu 1,1 % bez jakýchkoli omezení a prodlužuje termín pro jeho zřízení. Pokud si klient svůj účet založí do konce roku (31. 12. 2014), bude mu tato sazba garantována nikoli 12, ale 15 měsíců.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.