« Zpět

Sberbank vyplatí klientům k novému FÉR kontu „dýško“ až 500 korun měsíčně

| 23. dubna 2013 - 12:38 | Zprávy | Účty

Sberbank CZ nabízí od 15. dubna klientům inovativní běžný účet FÉR konto ve třech variantách. Noví i stávající klienti banky se mohou těšit také na akci, při které mohou získat od Sberbank k FÉR kontu „dýško“ ve výši až 500 Kč měsíčně.

 

Sberbank přichází s novým běžným účtem FÉR konto, kterým chce vyhovět různým potřebám klientů. Banka proto nabízí ne jednu, ale hned 3 varianty FÉR konta - START, PLUS A EXTRA - sestavené na míru dle potřeb a aktivity klienta. „Na základě provedených výzkumů jsme vycházeli z předpokladu, že jsou v zásadě dva typy klientů. První skupina klientů není ochotna platit za vedení běžného účtu a akceptuje poplatek skutečně jen za ty služby, které využívá, pro tyto klienty je určena varianta START. Druhý typ klientů chce platit pouze jeden poplatek a nechce se omezovat v počtu provedených operací, těm je šita na míru varianta EXTRA. Třetí varianta PLUS je pak kompromisem, který spojuje výhody obou typů,“ zdůvodňuje Jiří Dolejší, produktový manažer Sberbank CZ, koncepci FÉR konta.
 
U všech variant účtu neplatí klient za základní produkty a služby. Sberbank neúčtuje poplatky za založení, vedení, změnu na jinou variantu či zrušení konta, ani za vedení jedné či dvou platebních karet a internetového bankovnictví, včetně elektronického výpisu z účtu. Účet je možné založit i v cizí měně, konkrétně v EUR, USD či RUB. K FÉR kontu je navíc možné zdarma zřídit Spořicí účet patřící mezi Top 10 spořicích účtů v České republice. Na spořicí účet banka klientovi vyplatí odměnu – dýško – ve výši až 500 Kč měsíčně. Tyto peníze se tak klientovi na spořicím účtu v porovnání s běžným ještě více zhodnotí.
 
Novinka v podobě akce „Dýško na Vaše spoření“ odměňuje všechny klienty banky, kteří aktivně používají svou platební kartu vydanou k FÉR kontu a zároveň mají Spořicí účet. Banka vyplatí měsíční odměnu vypočítanou z jednotlivých transakcí vyšších než 200 Kč. Banka vždy klientovi vyplatí dýško tím, že dorovná platbu kartou na celou desetikorunu. Například zákazník, který zaplatí v obchodě nákup 352 Kč, získá od Sberbank bonus ve výši 8 korun na svůj Spořicí účet. Maximální možná měsíční výše odměny za všechny transakce provedené platební kartou je 500 Kč.
 
„FÉR konto je zcela nový a inovativní typ běžného účtu, který klientům poskytujeme od poloviny dubna. K tomuto novému běžnému účtu navíc představujeme ještě speciální akci, která je na českém trhu zcela unikátní. Jde o odměnu v podobě dýška, ve které od nás mohou klienti získat odměnu na spořicí účet až 500 Kč měsíčně.“ říká Jiří Dolejší, produktový manažer Sberbank CZ.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.