« Zpět

Raiffeisenbank podnikatelům výrazně zlevňuje zahraniční platby

| 2. října 2013 - 8:01 | Zprávy | Účty

Majitelé podnikatelských tarifů od Raiffeisenbank nyní zaplatí výrazně méně za odchozí i příchozí SEPA platby a Europlatby. Cena těchto zahraničních plateb klesá až na 50 korun za transakci, což představuje zlevnění o 75 %.

Raiffeisenbank dále zvýhodňuje své firemní  tarify Podnikatelské eKonto KOMPLET, BUSINESS a START.. Podnikatelé si nově mohou k účtu aktivovat balíček zvýhodněných zahraničních transakcí. „Klienti si mohou vybrat ze tří variant podle toho, jak často zahraniční transakce využívají. Např.  mohou získat 20 zahraničních transakcí měsíčně, a to za výhodnou cenu 50 Kč za transakci. To je jedna z nejnižších cen za odchozí zahraniční transakce na trhu. Oproti dosavadní ceně za zahraniční platbu to představuje pokles ceny až o 75 procent,“ uvedl produktový manažer Raiffeisenbank Jan Figlovský s tím, že zvýhodněných 20 zahraničních transakcí pokryje potřeby téměř 100 % klientů banky z řad podnikatelů a malých firem.
 
Raiffeisenbank majitelům podnikatelských tarifů Podnikatelské eKonto KOMPLET, START nebo BUSINESS nabízí na výběr tři balíčky zvýhodněných zahraničních transakcí. Balíček „Zahraniční platby 5“ nabízí pět transakcí, cena za balíček je 500 korun – cena za jednu transakci tak činí 100 Kč. Balíček „Zahraniční platby 10“ klientům umožňuje 10 transakcí měsíčně v ceně 750 Kč – cena za jednu zahraniční platbu je tak 75 Kč. Nejvyšší balíček „Zahraniční platby 20“ pak zahrnuje až 20 transakcí za 1000 Kč, cena jedné platby tak činí 50 Kč. Do balíčku se vždy počítají odchozí i příchozí SEPA a Europlatby.
 
„Zvolený balíček lze snadno aktivovat přímo v internetovém bankovnictví, sleva platí pro zvolený počet transakcí v daném měsíci. Pokud klient v průběhu měsíce zjistí, že potřebuje provést více zahraničních plateb, může balíček bezplatně navýšit. Platby zrealizované nad rámec zvýhodněných se poplatkují dle standardního ceníku,“ vysvětlil fungování nové služby Jan Figlovský. 
 
Nové tarify spustila Raiffeisenbank na podzim loňského roku. Vlajkovým účtem pro podnikatele je Podnikatelské eKonto KOMPLET, které nabízí klientům všechny potřebné bankovní služby v rámci jednoho transparentního poplatku. Podnikatelé tak mají v rámci jednoho paušálu k dispozici neomezený počet domácích plateb, výběry z bankomatů všech bank doma i v zahraničí zdarma, součástí je i vedení účtu až v devíti různých měnách, kontokorent či spořicí účet. Podnikatelé navíc získávají i možnost propojení účtu se svým účetním systémem, součástí Podnikatelského eKonta KOMPLET je i pojištění Asistenční služby pro podnikatele včetně právního servisu. 
 
Pro začínající podnikatele je určeno Podnikatelské eKonto START, které také zahrnuje neomezené využívání bankovních služeb podobně jako Podnikatelské eKonto KOMPLET, ovšem za ještě výhodnějších podmínek.

 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.