« Zpět

Plně vybavené eKonto Komplet od Raiffeisenbank lze nyní získat zcela zdarma

| 5. června 2014 - 9:56 | Zprávy | Účty

Oblíbený účet eKonto KOMPLET od Raiffeisenbank mohou nyní klienti získat zcela zdarma, a to po celou dobu využívání účtu. Banka totiž spouští koncept odměny za doporučení, díky které lze získat eKonto KOMPLET zdarma. Raiffeisenbank bude v letošním roce pokračovat v dalším vylepšování nabídky účtů pro fyzické osoby.

Jeden z nejlépe vybavených účtů na českém trhu, eKonto KOMPLET od Raiffeisenbank, lze nyní díky odměně za doporučení získat zcela zdarma. „Odměna za doporučení umožňuje klientům získat eKonto KOMPLET úplně zdarma. Stačí, když si na základě klientova doporučení dva z jeho nejbližších, přátel nebo i obchodních partnetů jako noví klienti založí některý z našich osobních nebo firemních tarifů. Od dalšího měsíce klient už čerpá svou odměnu v podobě nulových poplatků. Pokud tito dva noví klienti zůstanou v bance alespoň dva roky, bude mít doporučující svůj účet vedený zdarma po celou dobu jeho existence,” uvedla produktová manažerka Raiffeisenbank Andrea Čierníková.
 
Banka již koncept odměny za doporučení testuje několik týdnů a setkala se s velkým ohlasem klientů. „Potvrzuje se, že eKonto KOMPLET má skutečně spokojené uživatele. Na základě doporučení těchto spokojených klientů jsme již otevřeli několik tisíc nových účtů,” dodala Andrea Čierníková. Odměna za doporučení je jen první z řady novinek, Raiffeisenbank bude nabídku svých účtů pro fyzické osoby v letošním roce dále vylepšovat, např. bude rozšiřovat možnosti bankovnictví pro chytré mobily. 
 
eKonto KOMPLET je komplexní účet s jedním transparentním poplatkem, ve kterém získají klienti celou řadu standardních i na českém trhu neobvyklých služeb. Banka tento účet nabízí od loňského roku a od konkurence se odlišuje především rozsahem služeb nabízených v rámci jednoho transparentního poplatku. „Nejvíce oceňovaným benefitem jsou bezplatné neomezené výběry z bankomatů všech bank v ČR i zahraničí, klienti si rovněž oblíbili aplikaci pro chytré telefony Mobilní eKonto, která byla vyhlášena nejlepší finanční aplikací v České republice,” dodala Andrea Čierníková s tím, že za rok od spuštění si eKonto KOMPLET zřídilo více než 100 tisíc klientů.
 
V rámci eKonta KOMPLET klienti mohou za 129 Kč měsíčně využívat osobní účet včetně podúčtů až v devíti různých měnách, dvě platební karty s možností bezkontaktní technologie i s možnosti platební nálepky, kreditní kartu, přímé bankovnictví, kontokorent, spořicí účet, úrazové pojištění i nejlepší mobilní bankovnictví pro chytré telefony. Zdarma mají neomezený počet elektronických domácích příchozích i odchozích plateb i vklady hotovosti, zdarma jsou také veškeré výběry z bankomatů všech bank v ČR i v zahraničí.
 
Součástí eKonta KOMPLET je zdarma i kreditní karta STYLE, která mj. nabízí věrnostní program, který z platby vrací 2 % zpět na účet. Pokud tedy klient kreditní kartou měsíčně utratí 10.000 korun, získá zpět 200 Kč. „I při započítání poplatku za vedení účtu tak klienti mohou každý měsíc od banky získat výrazně více, než kolik za vedení účtu zaplatí. Díky odměně za doporučení tak nyní mohou ušetřit ještě více,“ uzavřela Andrea Čierníková.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Docela dobrý, ale to prehistorické internetové bankovnictví je katastrofa. Nejhorší na trhu.