« Zpět

Nové bene+ láme rekordy, klientům šetří miliony korun

| 5. března 2014 - 11:33 | Zprávy | Účty

Slevové kupony věrnostního programu bene+ si klienti vyzvedávají po tisících. Za necelých pět měsíců existence nového bene+ si jen v bankomatech GE Money Bank zákazníci vytisknuli téměř půl milionu kuponů. Další vouchery si pak stahovali do mobilní aplikace, tisknuli z internetu a využívali také kupony, které banka pravidelně zasílá poštou.

„Klienti vzali slevové kupony věrnostního programu bene+ doslova útokem. Za jejich úspěchem stojí také to, že si je v bankomatech mohou tisknout nejen zákazníci GE Money Bank, ale také klienti ostatních bank, kteří si v našem bankomatu vybírají peníze,“ říká Josef Jehlík, manažer věrnostního programu bene+. „Vůbec nejúspěšnější byly vouchery na 25% slevu v oděvním řetězci C&A. Těch si zákazníci za jediný měsíc vytisknuli v bankomatech více než 115 tisíc,“ dodává Josef Jehlík.
 
Největší zájem o slevy? Léky, hračky a oblečení
Vedle slevových voucherů do C&A, kterých si denně tisklo v průměru 3700 zákazníků, měli klienti mimořádný zájem i o kupony Restu na slevu 100 Kč ve 200 vybraných restauracích. Těch si zákazníci na bankomatech vytiskli téměř 40 tisíc, stejný počet voucherů si pak tiskli i na slevy do BENU lékáren. Bankomaty GE Money Bank vydaly zájemcům také přes 80 tisíc kuponů na 20% slevu na vybraný sortiment v hračkárnách POMPO. Oblibu u zákazníků si získaly i vouchery na 20% slevu na celý nákup v prodejnách Marionnaud, které si v bankomatech vyzvedlo 30 tisíc klientů GE Money Bank.
 
„Potvrzuje se tak, že zákazníci mají největší zájem o věrnostní programy, které je odmění reálnou slevou, nebo jim vrátí opravdové peníze - a v ideálním případě obojí najednou,“ doplňuje manažer bene+ Josef Jehlík.
 
Nové bene+: peníze zpět a slevy na zboží v jednom
Nejrozšířenější věrnostní program na platebních kartách v Česku vstoupil před pěti měsíci do nové fáze. Společně s odměnami za platby kreditními či debetními kartami GE Money Bank klienti nově získávají desítky akčních slev u partnerů bene+ i dalších obchodníků. Poukázky lze získat například poštou s měsíčním výpisem, prostřednictvím inovovaného webu www.beneplus.cz či nové mobilní aplikace nebo si je vytisknout na bankomatech GE Money Bank.
 
Stovky obchodů v programu bene+
Věrnostní program bene+ získal v Česku přes 160 partnerů, klienti tak mohou výhody čerpat ve více než 1600 kamenných provozovnách a 31 internetových obchodech. U partnerů bene+ dostávají zákazníci peníze zpět za každou platbu kartou, a to až do výše 30 % z částky nákupu. Celková výše odměn není nijak omezena, majitelé kreditních karet navíc dostávají jedno procento zpět i za platby mimo síť partnerů, a to včetně nákupů na internetu. Nově do programu přibyly také akční slevové kupony. Partnery bene+ jsou jak velké řetězce typu Globus, Agip, Datart, BENU Lékárny, tak i malí regionální obchodníci.
 
Věrnostní program bene+ je automaticky spuštěn na kreditních a NFC kartách MoneyCard Plus a MoneyCard Gold a dále na debetních kartách a bezkontaktních nálepkách vydaných k účtům Genius Silver, Genius Active, Genius Dual, Genius Gold, Genius Gratis, Genius Complete, Genius Benefit a Genius Plus. Více detailních informací o bene+ včetně pravidelně aktualizovaného seznamu partnerů je k dispozici na www.beneplus.cz.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.