« Zpět

Moravský Peněžní Ústav přichází s novinkou ve finančním sektoru: Zdarma neomezené volání a SMS ke spořicímu účtu

| 1. října 2014 - 11:22 | Zprávy | Účty

Moravský Peněžní Ústav přišel na trh s unikátní nabídkou, kterou dosud žádný finanční ústav svým klientům neposkytuje. Nově získá klient ke spořicímu účtu tarif na mobilní telefon s neomezeným voláním a SMS zprávami zdarma.

Tarif s neomezeným voláním a SMS v ČR obdrží klient ke svému účtu zcela zdarma a jeho výhody může využívat po celou dobu spoření. MPU poskytuje klientům dlouhodobě výhodné spoření, které se s touto nabídkou stává ještě zajímavější. Tarif zdarma získá klient od vkladu 800 000 Kč na spořicí účet s výpovědní dobou vkladu 6 měsíců, kde zhodnotí své úspory výjimečnou úrokovou sazbou až 2,1 % p.a. Tyto zajímavé podmínky realizuje MPU ve spolupráci se společností Vodafone Czech Republic a.s. a jsou určeny pouze členům MPU. Tato nabídka je limitovaná, získá ji prvních 200 členů MPU. 
 
„Jsme první finanční ústav, který plně hradí svým klientům telefonní účet. Tato nabídka je na trhu zcela ojedinělá, je to naprostá novinka, na kterou jsme opravdu hrdí. Klient spoří u MPU dvakrát - zhodnocuje své úspory na spořicím účtu a navíc šetří peníze za platbu mobilního tarifu. Touto mimořádnou nabídkou zvyšuje MPU standart kvality produktů celého segmentu,“ uvedla ředitelka úseku Osobní bankovnictví Martina Mislerová. 
 
Nadstandardní výhody SIM karty s mobilním tarifem může klient využívat po celou dobu spoření. Cena tarifu s neomezeným voláním a SMS je 699 Kč za měsíc, klient tak ročně uspoří až 8 388 Kč. Mobilní tarif zdarma se vztahuje na vklady na korunových i devizových spořicích účtech (EUR, USD). Podrobné podmínky akce získáte na www.mpu.cz nebo na pobočkách MPU.
 
Moravský Peněžní Ústav – spořitelní družstvo (MPU)
MPU patří mezi největší spořitelní družstva v České republice. Obchodní místa má v Praze, Brně a Zlíně. Svým klientům poskytuje individuální služby osobního bankovnictví a zajímavé podmínky při zhodnocování depozit. Výjimečné úrokové podmínky a vysoký standard osobního bankovnictví jsou základem soustavného růstu po 18letou historii. Ekonomické ukazatele (31. 8. 2014): Počet členů 11 143, bilanční suma 9,258 miliard Kč, výše regulatorního kapitálu 1,032 mld. Kč.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Dobrý den,nerozumím Vaší SMS ohledně pomoci v soutěži Zlatá koruna.Mám prý hlasovat pro Bonus plus.O co se jedná?Děkuji za zpávu Ipserová

Dobrý den,nerozumím Vaší SMS ohledně pomoci v soutěži Zlatá koruna.Mám prý hlasovat pro Bonus plus.O co se jedná?Děkuji za zpávu Ipserová

Dobrý den,nerozumím Vaší SMS ohledně pomoci v soutěži Zlatá koruna.Mám prý hlasovat pro Bonus plus.O co se jedná?Děkuji za zpávu Ipserová