« Zpět

Majitelé eKonta KOMPLET získají nově zdarma jednu zahraniční platbu i zlatou kartu

| 1. října 2014 - 11:29 | Zprávy | Účty

Raiffeisenbank s účinností od 1. prosince upravuje ceník, který především zohledňuje spuštění nového účtu zdarma eKonto SMART a přináší další zvýhodnění eKonta KOMPLET. Majitelé eKonta KOMPLET tak nově získávají jednu SEPA platbu zdarma a zdarma získají i zlatou debetní kartu.

Raiffeisenbank s účinností od 1. prosince vydává aktualizovaný ceník. Klienty eKonta KOMPLET potěší nové získání jedné SEPA europlatby měsíčně zdarma oproti dosavadní ceně 220 Kč. „Drtivá většina domácností používá zahraniční platby spíše výjimečně, např. jednou ročně na zaplacení rezervace zahraniční dovolené – proto je jedna zahraniční platba měsíčně zdarma pro takové klienty naprosto dostačující,“ uvedl produktový manažer Raiffeisenbank Jan Figlovský. 
 
V rámci eKonta KOMPLET nově zdarma získají i zlatou debetní kartu a zdarma bude i bezkontaktní nálepka zároveň s elektronickou kartou (doposud měl klient zdarma jen jeden z těchto platebních nástrojů). Zdarma je nově i obsluha účtu přes všechny kanály, klient tak může pro obsluhu eKonta KOMPLET využít zdarma i pobočku (doposud 50 Kč) či callcentrum (nyní 15 Kč).
 
Klienty v novém ceníku nečekají žádná nepříjemná překvapení, hlavním důvodem zveřejnění nového ceníku je doplnění eKonta SMART. Nový účet eKonto SMART banka nabízí od počátku září, klientům umožňuje zdarma získat získat mj. neomezený počet výběrů z bankomatů všech bank v ČR, neomezené tuzemské elektronické transakce, spořicí účet s úrokovou sazbou 1,5 %, slevu na hypotéku, debetní kartu, možnost bezkontaktní nálepky či kreditní kartu Easy. Do konce listopadu je nový účet eKonto SMART uveden formou dodatku k ceníku, od 1. prosince bude součástí standardního ceníku.
 
K eKontu SMART banka od 1. prosince nabídne možnost dokoupení dodatkových balíčků služeb, např. neomezených výběrů z bankomatů po celém světě za 40 Kč měsíčně (doposud jedna platba stojí 100 Kč + 0,5 %) nebo neomezených výběrů hotovosti na pokladně za 40 Kč měsíčně (doposud jeden výběr za 60 Kč) či neomezených možností zadávání plateb přes pobočku či call centrum. „Tyto služby mají zdarma majitelé eKonta KOMPLET, nově si mohou za výhodných podmínek rozšířit svůj balíček i majitelé eKonta SMART, aniž by přitom přišli o výhodu účtu zdarma,“ vysvětlil Jan Figlovský.
 
Pozitivní změnou pro klienty je i ukončení stávající podoby eKonta MINI. „Všichni klienti budou nyní využívat stejné podmínky jako u výhodnějšího tarifu eKonto SMART a nebudou tak platit za základní služby žádné poplatky,“ dodal Jan Figlovský.
 
Nastavení obou hlavních účtů banky - výkonného eKonta KOMPLET a nového eKontu SMART – se jinak v novém ceníku nedotknou žádné změny. eKonto SMART je určeno především pro ty klienty, kteří chtějí získat kvalitní účet, ale zároveň za takový účet nechtějí platit. V rámci eKonta SMART klienti mohou zdarma získat mj. neomezený počet výběrů z bankomatů všech bank v ČR, neomezené tuzemské elektronické transakce, spořicí účet s úrokovou sazbou 1,5 %, slevu na hypotéku, debetní kartu, možnost bezkontaktní nálepky či kreditní kartu Easy.
 
Pokud chtějí klienti využívat i další služby, jak jsou např. celosvětové výběry z bankomatů zdarma, kontokorent, podúčty v devíti různých měnách či úrazové pojištění, je pro ně vhodné eKonto KOMPLET s měsíčním paušálem 129 Kč. Součástí eKonta KOMPLET je zdarma i kreditní karta STYLE, která mj. nabízí věrnostní program, který z platby vrací až 2 % zpět na účet. Pokud tedy klient kreditní kartou měsíčně utratí 10.000 korun, získá zpět 200 Kč. Klienti tak mohou jednoduše dosáhnout toho, že jim banka každý měsíc zaplatí výrazně více, než kolik činí poplatek za vedení plně vybaveného účtu. 
 
Veškeré změny ceníku vstoupí v účinnost 1. prosince, nový ceník zveřejní banka na svých internetových stránkách i v internetovém a mobilním bankovnictví.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.