« Zpět

Majitelé eKonta KOMPLET od Raiffeisenbank nyní získají prvních tisíc korun bezúročně

| 10. července 2014 - 10:59 | Zprávy | Účty

Raiffeisenbank nyní nabízí majitelům eKonta KOMPLET prvních tisíc korun na jejich povoleném debetu bezúročně. Klienti tak nebudou platit žádné úroky v případě, že se dostanou kvůli nenadálým výdajům do malého „mínusu“ na svém účtu.

Majitelé eKonta KOMPLET mohou nově využít nový benefit, který je na českém trhu neobvyklý: na svém účtu mají k dispozici bezúročnou rezervu do výše tisíc korun. „Vycházíme tím vstříc klientům, kteří se např. kvůli nenadálým výdajům dostanou krátkodobě do ‚mínusu‘ na svém účtu. Nyní nemusí kvůli malému přečerpání svého účtu řešit úroky, prvních tisíc korun v povoleném debetu mají zdarma,“ uvedl produktový manažer Raiffeisenbank Jan Figlovský.
 
Raiffeisenbank se dlouhodobě snaží klienty chránit před vznikem nepovoleného debetu či placení zbytečných úroků z povoleného debetu. Klienty před vznikem nepovoleného debetu např. chrání tím, že jim zasílá upozorňující SMS při hrozícím pádu do nepovoleného debetu. „Pokud klesne zůstatek klienta na účtu pod určitou částku, obdrží od nás SMS upozorňující na hrozící vznik nepovoleného debetu. Má tak dostatek času předejít pádu do nepovoleného debetu a placení zbytečných úroků,“ dodal Jan Figlovský.
 
eKonto KOMPLET je komplexní účet s jedním transparentním poplatkem, ve kterém získají klienti celou řadu standardních i na českém trhu neobvyklých služeb. Banka tento účet nabízí od loňského roku a od konkurence se odlišuje především rozsahem služeb nabízených v rámci jednoho transparentního poplatku. „Nejvíce oceňovaným benefitem jsou bezplatné neomezené výběry z bankomatů všech bank v ČR i zahraničí, klienti si rovněž oblíbili aplikaci pro chytré telefony Mobilní eKonto, která byla vyhlášena nejlepší finanční aplikací v České republice,” dodal Jan Figlovský s tím, že za rok od spuštění si eKonto KOMPLET zřídilo více než 100 tisíc klientů.
 
V rámci eKonta KOMPLET klienti mohou za 129 Kč měsíčně využívat osobní účet včetně podúčtů až v devíti různých měnách, dvě platební karty s možností bezkontaktní technologie i s možnosti platební nálepky, kreditní kartu, přímé bankovnictví, kontokorent, spořicí účet se zvýhodněnou sazbou 1,5 %, úrazové pojištění i nejlepší mobilní bankovnictví pro chytré telefony. Zdarma mají neomezený počet elektronických domácích příchozích i odchozích plateb i vklady hotovosti, zdarma jsou také veškeré výběry z bankomatů všech bank v ČR i v zahraničí. Kromě toho majitelé eKonta KOMPLET získávají i slevy na úvěrových produktech banky, např. 1 % ze sazby hypotéky.
 
Součástí eKonta KOMPLET je zdarma i kreditní karta STYLE, která mj. nabízí věrnostní program, který z platby vrací 2 % zpět na účet. Pokud tedy klient kreditní kartou měsíčně utratí 10.000 korun, získá zpět 200 Kč. „I při započítání poplatku za vedení účtu tak klienti mohou každý měsíc od banky získat výrazně více, než kolik za vedení účtu zaplatí,“ uzavřel Jan Figlovský.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.