« Zpět

Komerční banka nabídne zdarma službu "Transparentní účet"

| 2. dubna 2013 - 12:02 | Zprávy | Účty

Komerční banka zařadila do nabídky službu Transparentní účet. Novinka umožňuje klientům zveřejnit na internetových stránkách KB náhled účetních transakcí realizovaných na jejich bankovním účtu. O službu může požádat jakýkoli klient Komerční banky bez ohledu na typ účtu, a to zcela zdarma.

 

Službu Transparentní účet lze zřídit k jakémukoli běžnému, spořícímu nebo termínovanému účtu vedenému v Komerční bance. Ve veřejném přehledu na stránkách www.kb.cz se zobrazí všechny transakce na daném účtu od data, kdy klient o tuto službu požádá.
 
„Novou službu ocení zejména subjekty z neziskového či veřejného sektoru. Nadace, fondy, občanská sdružení či organizátoři veřejných sbírek mohou bez složité administrativy odkázat veřejnost na stránky Komerční banky a ukázat, jak hospodaří se svěřenými finančními prostředky,“ uvedl Radek Basár, zástupce výkonného ředitele pro Marketing, Komunikaci a Business Development KB.
 
Seznam transparentních účtů a konkrétní údaje z nich nalezne veřejnost na stránkách www.kb.cz v sekci On-line služby.
 
„Podle předběžných průzkumů ocení novou službu také municipality, církevní organizace, případně politické strany. Zájem o Transparentní účty významně zvýšila nedávná volba prezidenta, kdy se s konceptem transparentních účtů seznámila široká veřejnost,“ dodává Radek Basár.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.