« Zpět

Genius Free & Flexi: běžný účet s nejvyšším úrokem

| 30. června 2014 - 10:35 | Zprávy | Účty

Běžný účet Genius Free & Flexi získají noví klienti GE Money Bank s bezkonkurenčně nejvyšším úrokem na trhu. Zůstatky běžného účtu do 50 tisíc korun včetně budou zhodnoceny sazbou 2 % p.a. Akce platí do konce letošních prázdnin. Účet i nadále zůstává bez poplatků za běžné služby – zdarma jsou například všechny příchozí tuzemské platby a odchozí tuzemské platby, zadané v Internet Bance. Klienti s běžným účtem Genius Free & Flexi také automaticky získávají peníze zpět za platby u partnerů věrnostního programu bene+.

„Současná nabídka účtu Genius Free & Flexi pro nové klienty je v Česku výjimečná. Kromě 2% úročení zůstatku mají klienti přístup k nejmodernějším platebním inovacím včetně bezkontaktních platebních nálepek a platebních karet v mobilu“, říká Iva Štylerová, senior manažerka retailových produktů GE Money Bank. „Brzy navíc klientům nabídneme sjednání účtu zcela online. Zákazníci tak získají nový účet bez toho, aby museli navštívit některou z poboček, dodává Iva Štylerová.
 
Všechny běžné služby zdarma
Vedle všech příchozích i odchozích tuzemských plateb zadaných elektronicky získají klienti bez poplatků také elektronický výpis, e-mail servis a čtyři výběry z bankomatů GE Money Bank měsíčně. Zdarma je k běžnému účtu Genius Free & Flexi také platební karta, platební nálepka, v roce 2014 oceněná titulem Novinka roku v prestižní soutěži bankovních produktů Zlatá koruna, NFC platební karta v mobilu i vedení kontokorentu Flexikredit. Zákazníci mohou bez omezení využívat také Internet Banku, čtyřikrát oceněnou v soutěži Zlatá koruna. Aktuální nabídka s 2% úročením zůstatku platí pro všechny účty Genius Free & Flexi, založené od 16. června až do 31. srpna 2014.
 
Běžný účet Genius Free & Flexi je pro klienty zdarma, pokud splní podmínku minimálního kreditního příjmu 7000 Kč měsíčně. V praxi tedy stačí, aby si zákazníci na účet nechali pravidelně zasílat výplatu. V případě, že minimální měsíční kreditní příjem nesplní, je účet zpoplatněn částkou 199 Kč měsíčně.
 
Běžný účet Genius Free & Flexi si mohou klienti založit na kterékoliv pobočce GE Money Bank, stačí k tomu pouze občanský průkaz. Při přechodu z jiné banky dostanou klienti po založení účtu bez dalších podmínek dva bezpoplatkové měsíce. GE Money Bank navíc bez jakýchkoliv poplatků za klienta zařídí převedení jeho účtu z jiné banky, a to včetně SIPA či trvalých příkazů k úhradě.
 
Platební inovace k účtu zdarma
K platbám s účty od GE Money Bank již nejsou potřeba klasické plastové karty. Klienti si mohou díky technologii NFC nahrát až tři platební karty přímo do mobilního telefonu a bez omezení je využívat k pohodlnému bezkontaktnímu placení v obchodech i na internetu. Pro klienty bez podporovaného telefonu, kteří chtějí platit svým mobilem, nabízí GE Money Bank bezkontaktní platební nálepku vhodnou k nalepení například na zadní stranu mobilu.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.