« Zpět

Fio banka zjednodušuje smluvní dokumentaci

| 14. listopadu 2013 - 12:58 | Zprávy | Účty

Fio banka vychází vstříc zájemcům o její služby a zjednodušuje smluvní dokumentaci pro otevření účtu na rozsah jednoho listu. Podepsáním získá nový klient účet s přístupem k internetovému bankovnictví, v němž si může zažádat o navazující produkty a nastavit další služby.

S cílem usnadnit zahájení využívání běžných bankovních služeb bez poplatků nabízí nyní Fio banka nové rámcové smlouvy, které svým rozsahem zabírají jeden list formátu A4 a obsahují všechny informace, jež jsou pro klienta podstatné. Na základě tohoto dokumentu mu pak zřídí a povede běžný účet a zároveň mu poskytne elektronickou správu účtů (internetbanking), kde si klient dále může zažádat o platební kartu s doprovodnými službami, zřídit si spořicí účet Fio konto či termínovaný vklad nebo si aktivovat Fio Smartbanking.
 
"Vnímáme poptávku klientů po srozumitelnějších bankovních službách a jejich co nejsnazším zřizování. Věříme, že zjednodušení smluvní dokumentace zvýší jejich komfort při přestupu na běžný účet bez poplatků,“ říká k tomu Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.