« Zpět

Expobank CZ přichází s novými podnikatelskými účty

| 14. května 2015 - 9:31 | Zprávy | Účty

Expobank CZ připravila pro podnikatele a firmy nové podnikatelské účty, které umožňují efektivní a rychlé řešení podnikatelských a osobních financí z jednoho místa. Podnikatelský účet Silver a Gold nabízí klientovi komplexní bankovní produkty a služby pro jeho podnikání, včetně účtů v cizích měnách a provázání se spořicím účtem, a zároveň má klient k dispozici osobní účet zdarma. Jako bonus má klient možnost využít po svá obchodní jednání reprezentativní zasedací místnosti banky v atraktivní lokalitě na Václavském náměstí v Praze.

Expobank přistupuje k potřebám svých klientů individuálně a chce šetřit jejich čas. Nabízí jim proto rychlé, snadné a přitom komplexní řešení jejich finančních potřeb na jednom místě s minimální administrativní zátěží a na míru dle individuálních představ. Nové podnikatelské účty Podnikatelský účet Gold a Silver umožňují efektivní propojení firemních a osobních financí. Nabízí hlavní účet v CZK a až dalších deset účtů v cizích měnách, obchodování se zahraničím bez zbytečných poplatků, zvýhodněné kurzy při směně valut, provázání s podnikatelským spořicím účtem a řadu dalších služeb. K balíčkům Silver a Gold získává majitel firmy osobní účet zdarma. Samozřejmostí je platební karta MasterCard, internetové bankovnictví a provázání s atraktivně úročeným osobním spořicím účtem.
 
Vše je pojato jako one-stop-shop řešení, tedy vše v jednom místě, rychle a jednoduše. Jeden bankéř pro rodinu i pro firmu bez nutnosti opakovat stejné informace více pracovníkům banky na různých místech. Cílem Expobank je podpora podnikání takovým finančním řešením, které plně odpovídá potřebám a požadavkům podnikatele a zároveň šetří jeho čas i finance. A navíc může podnikatel pro svá obchodní jednání využít atraktivní zasedací místnosti banky na Václavském náměstí, což jistě ocení mimopražští klienti či obchodníci při nutnosti větších jednání v centru hlavního města.
 
Bližší informace a popis produktů naleznete na webových stránkách Expobank v záložce Podnikatelský účet.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.