« Zpět

Equa bank zdvojnásobí svoji prodejní síť. Do konce roku 2015 otevře 21 nových poboček.

| 18. září 2014 - 11:34 | Zprávy | Účty

2/3 populace budou mít Equa bank do 30 min běžnou dopravou. Equa bank zdvojnásobí počet stávajících obchodních míst. Do konce roku 2015 otevře 21 nových poboček. Celkem tak bude mít 60 obchodních zastoupení po celé ČR. Pro 2/3 české populace to znamená, že budou mít pobočku Equa bank v dosahu méně než 30 minut běžnou dopravou. Rozšíření pobočkové sítě oznámila banka u příležitosti 3. výročí působení na českém trhu. Zároveň Equa bank představila řadu produktových novinek: malé půjčky, flexibilní splátky spotřebitelských úvěrů, vylepšené mobilní bankovnictví, kompletní firemní bankovnictví a akční nabídku hypotečních úvěrů.

„Za tři roky působení na trhu jsme dokázali, že jsme schopni poskytnout ucelenou nabídku služeb v oblasti osobního i firemního bankovnictví. Dnes máme přes 100 tisíc klientů, což v meziročním srovnání představuje dvojnásobný nárůst. Uvědomujeme si, že mnozí čeští klienti stále dávají přednost obsluze na pobočce a nám v některých regionech pobočky chybí. Proto jsme se rozhodli investovat do masivního rozvoje naší prodejní sítě a zdvojnásobit stávající počet obchodních míst,“ uvedl Petr Řehák, generální ředitel a předseda představenstva Equa bank.
 
„Equa bank je naší investicí, na jejíž vývoj jsme nesmírně hrdí. Od počátku jsme věřili v úspěch a výsledky v současnosti překonávají naše očekávání. Banka, její zaměstnanci a výkon managementu nás utvrzuje v odhodlání nadále podporovat a aktivně rozvíjet tuto investici, proto jsme se rozhodli vyčlenit na rozvoj prodejní sítě banky přes 2 miliardy korun,“ uvedl vedoucí představitel společnosti Anacap Financial Partners LLP**, Joe Giannamore.
 
Equa bank začne s rozšiřováním pobočkové sítě ještě v letošním roce. Do konce roku otevře dvě nová obchodní místa – v Ústí nad Labem a v Jihlavě. Dalších 19 poboček pak otevře v roce 2015. Pobočky budou otevírány jak v krajských městech, tak i ve vybraných okresních městech tak, aby prodejní síť Equa bank byla rovnoměrně rozmístěna po celé České republice. Všechny pobočky Equa bank již nyní reflektují požadavky klientů na maximální kvalitu a efektivitu obsluhy a pohodlí. K dispozici je WiFi připojení, denní tisk a samozřejmostí je káva pro každého našeho klienta. Na vybraných pobočkách je pro nejmenší připraven dětský koutek.
 
U příležitosti 3. výročí působení na trhu připravila Equa bank i další produktové novinky:
Flexibilní splátky a půjčky již od 5.000 korun
Equa bank nově zavádí možnost půjčit si i menší částky za úrokové sazby spotřebitelských půjček. Půjčku lze nyní získat již od 5.000 korun, a to již od 7,9 % p.a. U spotřebitelských úvěrů si navíc lze nově nastavit flexibilní splátky – to znamená, že klienti si nyní mohou zvyšovat/snižovat splátky tak, jak potřebují.
 
Ke každé hypotéce 5000 Kč
U hypoték nabízí nyní Equa bank snížené úrokové sazby: u refinancování hypoték začínají na 2,19 %, u účelových hypoték na sazbě 2,29 % a u neúčelových na 3,99 %. Schválení úvěru je nyní bez poplatku. Ke každé hypotéce navíc získá klient bonus ve výši 5.000 Kč. Všechny hypotéky jsou samozřejmě bez poplatků za správu úvěrových účtů.
 
Rozšíření funkcionalit mobilního bankovnictví
Equa bank vylepšila také mobilní bankovnictví – například o vyhledávač všech bankomatů (u Equa bank je výběr ze všech bankomatů v ČR zdarma) a QR platby. Ještě do konce roku doplní svoji nabídku o lokalizátor partnerů se slevami programu CARTE, který je u Equa bank součástí každé bezkontaktní platební karty k běžnému účtu.
 
Ucelená nabídka firemního bankovnictví
Equa bank spustila v letošním roce jako první z nových bank kompletní produktovou nabídku pro firmy i živnostníky. Jako jediná banka na trhu nabízí Equa bank firmám i živnostníkům možnost založení podnikatelských produktů prostřednictvím webové aplikace bez nutnosti osobně navštívit pobočku. Veškerá smluvní dokumentace je klientovi doručena kurýrem přímo až do sídla společnosti nebo na jím zvolenou adresu. Bez návštěvy pobočky, prostřednictvím internetového bankovnictví, je také možné jednoduše vyřídit většinu ostatních záležitostí, např. přidat nebo odebrat disponenty k účtu nebo změnit disponentská práva.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.