« Zpět

Equa bank slaví 2 roky na trhu a představuje hned 11 novinek!

| 26. září 2013 - 12:36 | Zprávy | Účty

Equa bank slaví v září dvouleté působení na českém trhu. Při této příležitosti připravila řadu novinek ve všech oblastech od běžného účtu a platebních karet, přes spotřebitelské úvěry, hypotéky, nová prodejní místa, až po novinky pro segment živnostníků, malých a středních podniků. Třetí rok svého působení odstartuje také s novým sloganem, novou reklamní kampaní a charitativním programem ke svým platebním kartám.

„Během uplynulých dvou let se Equa bank stala nedílnou součástí bankovního trhu a svoji pozici neustále posiluje. Získali jsme přes 50.000 klientů jak retailových, tak i malých a středních firem, což představuje v meziročním srovnání téměř trojnásobný nárůst. Osm z deseti našich klientů má u Equa bank otevřený běžný účet a dvě třetiny našich klientů produkty a služby banky aktivně využívají. Jen za poslední rok jsme poskytli úvěry o objemu přes 5 miliard korun, což je na banku, která je na trhu stále nováčkem, velmi dobrý výsledek. V meziročním srovnání to přitom představuje téměř trojnásobný nárůst našeho úvěrového portfolia. Objem vkladů za poslední rok narostl dvojnásobně. Provozní zisk jsme zvýšili ve srovnání s loňským rokem 2,5 krát,“ říká Petr Řehák, generální ředitel a předseda představenstva Equa bank.
 
Při příležitosti oslav 2. výročí na trhu si Equa bank připravila pro klienty hned 11 novinek:
Nový slogan a nová reklamní kampaň
Do třetího roku na trhu vstupuje Equa bank s novým reklamním sloganem – Equa bank, více než čekáte... „Nový slogan vyjadřuje, že svým klientům poskytujeme více, než by mohli očekávat. Kromě unikátních produktů a služeb, které jsou cenově výhodné, považujeme za samozřejmost jim nabídnout i férový, osobní a vstřícný přístup. Do centra všeho, co děláme, stavíme vzájemný respekt a slušnost,“ objasňuje význam nového sloganu Henrieta Arslanová, marketingová ředitelka
Equa bank. Nový slogan se poprvé objeví také v nové reklamní kampani, která vyzývá občany k tomu, aby si vyzkoušeli novou banku a zjistili, že mohou být příjemně překvapeni.
 
Bezkontaktní karta, bonusový program, podpora neziskové organizace
Equa bank nově uvádí na trh bezkontaktní platební kartu s rozsáhlým slevovým programem Carte. Bezkontaktní kartu lze použít na více než 32 milionech obchodních míst na světě a výběry s ní jsou z kteréhokoliv bankomatu v ČR zcela zdarma. Při platbách do 500 korun není potřeba zadávat PIN, výrazně se tak zkrátí doba placení oproti použití klasické platební karty nebo hotovosti.
K platební kartě je nově navázán jeden z nejrozsáhlejších bonusových programů v ČR – Carte (www.carte.cz). Díky tomuto programu mohou klienti získat až 30% slevy u více než 3500 obchodníků po celé ČR. Slevy lze získat napříč téměř všemi obory, od slevy 0,4 Kč/L na pohonné hmoty u Agipu, až po slevy v síti parfumerií Fann nebo slevy na cestovní zájezdy atd.
Pokud se stávající klienti rozhodnou vyměnit svoji současnou kartu za novou, bezkontaktní a s bonusovým programem, přispěje Equa bank na neziskový projekt. Za každou vrácenou starou kartu věnuje banka 10 korun na projekt TaKavárna (http://www.takavarna.cz/) občanského sdružení Borůvka při Jedličkově ústavu v Praze (www.osboruvka.cz). Cílem projektu je naučit mladé lidi s tělesným postižením potřebným pracovním návykům a motivovat je k učení se v praxi, za které dostávají základní plat. Kartu lze vrátit na pobočce Equa bank nebo poslat poštou.
 
Nová generace mobilního bankovnictví
Equa bank nově nabízí také inovované mobilní bankovnictví, které umožňuje jednoduché a intuitivní ovládání účtů. Nově nabízí řadu funkcionalit, které standardně nejsou součástí mobilního bankovnictví, ale pouze internetbankingu (například kompletní správa platebních karet, transakční historie nebo lokátor poboček či bankomatů). Díky tomu se tak nové mobilní bankovnictví Equa bank stává plnohodnotnou alternativou pro internetbanking.
Narozeninová nabídka spořicího účtu EXTRA
Na oslavu 2. narozenin připravila Equa bank nabídku spořicího účtu EXTRA s roční úrokovou sazbou 1,8%, což je v současnosti nejvyšší sazba bankovních spořicích účtů. Úrok se přitom skládá z garantovaného výnosu 1,2 % p.a. a z EXTRA bonusu ve výši 0,6 % p.a. Spořicí účet lze otevřít spolu s běžným účtem od Equa bank a klienti tak mohou využívat veškeré výhody běžného účtu, jako jsou bezplatné výběry ze všech bankomatů po celé ČR, mobilní a internetové bankovnictví, bezkontaktní platební kartu s bonusovým programem, příchozí a odchozí platby, vklad v hotovosti na pobočkách české pošty atd.
 
Nový spotřebitelský úvěr
Od září nabízí Equa bank spotřebitelský úvěr, tzv. Minutovou půjčku, jejíž schválení je on-line a do jedné minuty. Půjčku lze získat zcela bez poplatků na cokoliv a zájemce nemusí vůbec navštívit pobočku, vše lze vyřídit z domova prostřednictvím internetu či Klientského centra. Půjčku lze získat od 30 000 Kč až do 600 000 Kč bez ručitele, délka splácení je až sedm let. Úroková sazba začíná již od 7,9 % p.a. a je neměnná po celou dobu splácení. Ke každé půjčce navíc klient získá bonus 1.000 korun.
 
Narozeninová nabídka hypotečních úvěrů
Od 17. září startuje Equa bank akční nabídku hypotečních úvěrů. Po dva měsíce lze získat hypotéky bez poplatku za poskytnutí a s velmi nízkou úrokovou sazbou. Úrokové sazby se splatností na 3 a 5 let  lze nyní získat od 2,59% p.a.
Rozšíření obchodní sítě a zázemí pro děti
Equa bank také výrazně rozšiřuje počet svých obchodních míst. Jako alternativní prodejní kanál nyní využívá nyní 15 nových Equa kiosků umístěných především ve velkých obchodních centrech po celé ČR. Klienti si zde mohou uzavřít RePůjčku a běžný nebo spořicí účet. Pro klienty s malými dětmi vybudovala Equa bank nové dětské koutky. V současnosti jsou na čtyřech pobočkách – v Mladé Boleslavi, Brnu, Hradci Králové a Ostravě.
 
Nové firemní bankovnictví
Equa bank je první a jediná z nových bank, které současně před dvěma lety vstoupily na trh, jež se zaměřuje také na segment živnostníků a malých a středních firem a je v této oblasti plnohodnotnou alternativou velkým bankám. K oslavě dvou let na trhu pro ně přichystala řadu zajímavých novinek, které plánuje postupně rozvíjet do konce letošního roku. Firmám a živnostníkům nyní v rámci své distribuční sítě nabízí nově služby a produkty po celé ČR, spustí pro ně také nové internetové bankovnictví, plnohodnotný běžný účet s platební kartou, cizoměnové účty a termínované vklady.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.