« Zpět

Equa bank má nejvýhodnější běžný účet na trhu

| 8. listopadu 2013 - 11:24 | Zprávy | Účty

Nejvýhodnější bankou v poskytování běžného účtu se stala Equa bank. Klienti s jejím běžným účtem mohou ve srovnání s jinými bankami ušetřit až 2000 korun ročně. Vyplývá to z objektivního srovnání výhodnosti vedení běžných účtů realizovaného na přelomu září a října ve vybraných patnácti bankách v České republice.

Analýzu FEE MONITOR, která u bank hodnotí nulové náklady spojené s běžným účtem a nenulový úrok, provedla již počtvrté společnost Mind Bridge.
 
„Průzkum jednoznačně potvrdil, že běžný účet od Equa bank patří k těm nejvýhodnějším. Jednak nabízí zdarma všechny služby každodenního bankovnictví, a to včetně neomezených výběrů z bankomatů všech bank po celé ČR, ale k tomu ještě přináší klientům vždy něco navíc, a to prostřednictvím bonusového programu CARTE. Ten je nově součástí naší bezkontaktní platební karty a díky tomuto programu mohou klienti získat až 30% slevy u více než 3500 obchodníků po celé ČR,“ říká Tomáš Veselý, ředitel depozitních produktů v Equa bank.
 
Equa bank uvedla na trh unikátní koncept běžného účtu v září loňského roku a od té doby tento produkt neustále rozšiřuje o další bezplatné služby. Samozřejmou součástí běžného účtu je bezplatné a velice intuitivní internetové a mobilní bankovnictví, všechny příchozí a odchozí platby, neomezené výběry ze všech bankomatů po celé ČR, vklad hotovosti prostřednictvím 3400 míst České pošty, a nově od září unikátní bezkontaktní multiměnová karta s bonusovým programem výhodného nakupování u 3 500 kamenných i internetových obchodníků po celé ČR. Vedení běžného účtu od Equa bank je zdarma při obratu na účtu pouhých 10 000Kč měsíčně nebo celkovém zůstatku 100 000 Kč, nebo ke každé půjčce a hypotéce.
 
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.