« Zpět

ČSOB startuje novou kampaň. Mladí lidé můžou vyhrát 100 000 Kč

| 5. září 2018 - 7:30 | Zprávy | Účty

Už podruhé v řadě ČSOB nabídne šanci mladým lidem ve věku 18-26 let na splnění jejich snů. Od září do konce dubna vylosuje každé dva týdny výherce 100 000 Kč. Banka tak celkem odmění 16 nových i stávajících klientů. Jedinou podmínkou je založení Plus Konta.

„Mladým lidem často chybí finance k tomu, aby si splnili své sny. Někdo chce cestovat, jiný zase sportovat, kreslit či studovat. Chceme být takovým počátečním impulsem, který je motivuje k akci a třeba jim i pomůže ujasnit si budoucí životní dráhu,“ říká Patrik Madle, tiskový mluvčí ČSOB.

Všechny důležité informace získají zájemci na webu www.cashnacochces.cz. Stránka bude zároveň sloužit pro registraci do soutěže a k založení Plus Konta. K tomu stačí jen jméno, příjmení, email a mobilní telefon.

 

„O loňskou kampaň byl velký zájem. Plus Konto si navíc sjednalo o 70 % více mladých lidí do 26 let, než v předchozím roce. Podle průzkumu banky se také zlepšilo vnímání ČSOB mezi mladými, na čemž měla kampaň pravděpodobně velký podíl,“ dodává Madle.

 

Kampaň je podpořená online komunikací v podobě dvou videí ve variantě dívka/chlapec, které zvou mladé lidi na microsite www.cashnacochces.cz.  Videa jsou k zhlédnutí na YouTube a sociálních sítích. Banka mladé lidi osloví i prostřednictvím instastories, online bannerů a ATM obrazovek.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.