« Zpět

ČSOB dává mladým a studentům k novému účtu rovných 1000 Kč

| 19. srpna 2020 - 8:02 | Zprávy | Účty

ČSOB oslovuje mladé klienty a studenty ve věku od 18 do 26 let s kampaní „1000 cash“. Jako start do dospělosti dává odměnu 1 000 Kč k novému Plus Kontu, když použijí alespoň jednou platební kartu a Smartbanking.

„Především mladí z generace ´Z´ od bank na českém trhu nejvíce očekávají, že se jim přizpůsobí. Chtějí banku, která jim rozumí, nebude zbytečně drahá a účet půjde jednoduše ovládat online, a to především přes mobil. Právě kvůli nim stále posouváme naše digitální řešení dopředu, abychom očekávání naplnili. Chceme tuto skupinu klientů právě touto kampaní motivovat, aby měli účet u nás a vyzkoušeli si ho,“ popisuje očekávání kampaně Jan Sadil, člen představenstva ČSOB zodpovědný za retail.

Založení Plus Konta online v ČSOB je rychlé, snadné a výhradně online, pokud máte účet i v jiné bance. Stačí občanka, řidičák nebo pas a pět minut k tomu. Krom vstupního příspěvku od banky čeká mladé lidi i studenty spousta dalších výhod. Vedení účtu je až do 26 let zcela bez poplatků, přehled o něm lze mít kdekoli díky appce Smartbanking, ze které lze také odesílat platby otiskem prstu.

K účtu patří debetní karta, se kterou lze platit bezkontaktně v obchodech a na internetu, vybírat bezplatně hotovost z více než 1000 bankomatů v České republice. A díky mobilním aplikacím Apple, Google nebo Garmin je placení ještě pohodlnější.

Na podzim připravuje skupina ČSOB k Plus Kontu speciální novinku - platební kartu z recyklovaného materiálu v zeleném designu. Udržitelnost životního prostředí je téma, kterému se ČSOB dlouhodobě věnuje a je to i oblast, které rezonuje právě mezi mladými klienty.

Pokud mladí uvažují o vlastním bydlení, s Plus Kontem získají slevu 0,1 procenta z hypotéky. Na malé výdaje lze využít kreditní kartu, kterou studenti VŠ a VOŠ získají bez doložení příjmů a prvních šest měsíců neplatí úroky. Do konce září je ke každé nové kreditní kartě bonus 1000 Kč za založení a dvě procenta zpět z každého nákupu.

K běžnému účtu si lze sjednat i spořicí účet. Ještě výhodnější je pro střadatele stavební spoření. To ostatně odpovídá i struktuře klientůstavebních spořitelen - zhruba pětina všech smluv je uzavřena právě klienty do 26 let. U ČMSS ze skupiny ČSOB je nyní možné získat zhodnocení až 3,8 procenta ročně.

Aby toho nebylo málo, noví majitelé Plus Konta mohou vyhrát iPhone 11 Pro v případě, že se přihlásí do Smartbankingu a alespoň jednou zaplatí kartou. Tato akce trvá do 30. září 2020 a je určena pro všechny stávající klienty od 18 do 26 let.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.