« Zpět

Češi si v létě z mobilního bankomatu Ery vybrali 16,5 milionu korun

| 23. září 2013 - 13:41 | Zprávy | Účty

Návštěvníci hudebních festivalů a dalších letních akcí si z Era mobilního bankomatu vybrali hotovost o celkovém objemu přesahujícím 16,5 milionu korun. Průměrná výše jednoho výběru činila 1 397 korun. Suverénně nejúspěšnější akcí byl stejně jako loni metalový festival Brutal Assault, na kterém bylo provedeno 2 445 výběrů o celkovém objemu 3,73 mil. korun.

„Od začátku roku si lidé z našeho mobilního bankomatu odnesli už přes 24 milionů korun. V meziročním srovnání se stejným obdobím v loňském roce došlo ke zvýšení objemu vybrané hotovosti o celých 9 milionů. Organizátoři kulturních a jiných společenských akcí si totiž stále více uvědomují, jaký komfort a pohodlí mobilní bankomaty návštěvníkům poskytují," říká Veronika Paříková, manažerka Regionálního marketingu Ery, a dodává: „Pořadatelé si mohou bankomat kdykoliv během roku včetně zimy objednat přes internet na stránkách www.erasvet.cz, kde je umístěn speciální online formulář."
 
 
Era mobilní bankomat má všechny služby běžného bankomatu, tedy umožňuje výběr hotovosti, dotaz na zůstatek, platby za služby mobilních operátorů, prodej cestovního pojištění i úvěrových produktů a zadání platebních příkazů.
 
Přistavení Era mobilního bankomatu si mohou organizátoři akcí objednat přes internet, stačí vyplnit žádost na následující adrese: https://www.erasvet.cz/Forms/Stranky/FRM-mobilni-bankomat.aspx
Nejbližší akce, na kterých bude Era mobilní bankomat k dispozici, naleznete zde: https://www.erasvet.cz/documents/296002/296321/Seznam-akci-mobilni-bankomat.pdf
 
Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.