« Zpět

Tour de Fleet 2017 vyvrcholí v Praze

| 16. října 2017 - 16:17 | Zprávy

Ve čtvrtek 19. října vyvrcholí akcí Fleet Festival Praha letošní ročník Tour de Fleet. Turné pořádané časopisem FLEET firemní automobily má za cíl podporovat kontakty a komunikaci mezi správci vozových parků a jejími dodavateli a zprostředkovávat obchodní vztahy. Akce časopisu FLEET fungují pod hlavičkou Tour de Fleet od roku 2015, nicméně tradice Dnů s Fleetem sahá až do roku 2007.

Fleet Festival Praha letos hostí Art Restaurant Galerie Mánes, i proto dostal symbolický podtitul Art of  Fleet Management. Náplní letošního Fleet Festivalu Praha je především odborná konference Face to Face, která se koná dopoledne mezi 10,00 – 12,00. Ve večerních hodinách pak proběhne slavnostní předání cen ALD Automotive Fleet Awards 2017.

Letošní konference Face to Face bude streamována živě na Facebooku. Zájemci ji tak budou moci sledovat i z pohodlí svých domovů či kanceláří a pomocí chatu se i zapojovat do diskuze. Odkaz na přímý přenos najdete níže v této zprávě, připojte se ve čtvrtek 19. října od 10,05 hod.

Moderovaná diskuze, v níž prosti sobě zasednou zástupci českých fleetových firem a jejich dodavatelé,  má tři hlavní diskuzní bloky, a to budoucnost systému pohonu vozidel, financování firemní mobility a rozvoj telematických systémů vozidel. Bude zajímavé sledovat, jak se na tyto otázky shodují či liší názory fleetových manažerů a dodavatelů, tedy dvou stran obchodního vztahu.

Večerní program pak korunuje galavečer fleetových cen ALD Automotive Fleet Awards, který již po desáté v řadě ocení fleetové produkty, služby a osobnosti, které nejvíce zaujaly porotce časopisu FLEET. Firemní auta roku volí 100členná manažerská porota sestávající ze zástupců významných českých firem, ostatní služby a produkty pak desetičlenná porota odborníků. Jmenný seznam všech porotců je k dispozici na webech časopisu Fleet i Fleet Awards.

 

Akce ve zkratce:

Fleet Festival Praha 2017 – Art of Fleet Management

Datum konání: 19. října 2017
Konference Face to Face 10,00 – 12,00 hod.

Adresa pro streaming: https://www.facebook.com/sabdigitalcz/videos/1556579481055720/?fref=mentions
Galavečer ALD Automotive Fleet Awards od 18,30 hod.
Art Restaurant Galerie Mánes
Masarykovo nábřeží 1

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.