« Zpět

Uzavření stavebka u ČMSS nově s bonusem až 3000 korun, zvýhodnění se dotkne i úvěrů

| 6. září 2019 - 6:51 | Zprávy | Stavební spoření

Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS) od začátku září nabízí uzavření smlouvy o stavebním spoření zdarma. Dále připravila speciální zvýhodněný balíček stavebního spoření a běžného účtu od ČSOB, díky kterému mohou získat celkový bonus 3000 Kč. Užší spolupráce s ČSOB přináší i první výhody v oblasti úvěrů. Tento týden navíc ČMSS zlevnila zajištěné překlenovací úvěry, sazby klesají až o 0,25 procentního bodu. Zajištěný úvěr od Lišky lze tak získat se sazbou začínající na 2,09 %.

ČMSS s účinností od 1. září připravila tři produktová zvýhodnění, ve kterých se odráží i užší spolupráce s mateřskou ČSOB. „Nově je ČSOB naším stoprocentním vlastníkem, což nám umožňuje více propojovat nabízené produkty i zjednodušovat procesy, touto cestou půjdeme i nadále. Zároveň budeme dále rozvíjet obsluhu klientů nejen přes obchodní zástupce, ale i prostřednictvím on-line služeb,“ uvedl místopředseda představenstva ČMSS Jochen Maier.

Zářijové novinky se týkají jak stavebního spoření, tak i úvěrové nabídky. Od dnešního dne nabízí ČMSS možnost uzavření smlouvy o stavebním spoření bez vstupního poplatku v maximální výši 1500 korun. Tento poplatek standardně činí 1 % z cílové částky, pro klienty uzavírající cílové částky do 150 tisíc korun je tak uzavření smlouvy zdarma, a to jak při uzavření smlouvy i obchodního zástupce, tak i on-line přes web či mobilní telefon.

„Naším primárním prodejním kanálem je rozsáhlá síť kvalifikovaných profesionálních obchodních zástupců. Nicméně na jaře jsme umožnili naším klientům uzavřít smlouvu o stavebním spoření i plně on-line. V aktuální kampani tak chceme zvýhodnit jak ty klienty, kteří vyhledávají služby našich obchodníků tak i ty klienty, kteří si raději vše vyřídí v klidu domova,“ uvedl místopředseda představenstva ČMSS Jochen Maier.

ČMSS umožňuje on-line uzavření stavebního spoření od května letošního roku, smlouvu lze uzavřít z počítače i mobilního telefonu bez nutnosti návštěvy obchodního zástupce.

Ještě vyšší bonus mohou získat klienti, pokud si ke stavebnímu spoření zároveň zřídí běžný účet ČSOB Plus konto nebo Premium konto. Max. výše poplatkové slevy v tomto případě dosáhne 2000 korun, klient navíc získá odměnu 1000 Kč připsanou na nově uzavřený účet. Po započtení maximální možné prémie dosahuje nejvyšší možný výnos stavebního spoření od Lišky 3,8 procenta ročně.

Poslední produktová inovace míří do úvěrové oblasti, kde budou moci nově klienti získat slevu z úrokové sazby ve výši 0,2 procentního bodu právě za vedení běžného účtu v ČSOB. Celková sleva za doplňkové finanční produkty tak místo dosavadních 0,8 procentního bodu dosáhne až 1,0 bodu z úrokové sazby. Nezajištěné meziúvěry tak ČMSS nově nabízí se sazbou začínající na 3,9 procenta oproti dosavadním 4,1 %. V poslední době jsou mezi hráči žádané zejména nabídky jako caisino bonus za registraci . Za jednoduchou registraci v kasinu můžete počítat s peněžní odměnou nebo roztočením zdarma. Pospěšte si a využijte svou šanci. ČMSS dál snižuje úrokové sazby svých zajištěných meziúvěrů. Dochází k poklesu o dalších až o 0,25 procentního bodu v závislosti na velikosti úvěru a délce jeho fixace. Nejnižší možná úroková sazba tak klesá na 2,09 %. Sazba platí jak pro nové zájemce o úvěr, tak i pro refinancování úvěrů z jiných finančních institucí.

ČMSS patří mezi nejvýznamnější poskytovatele úvěrů na bydlení v České republice, objem nově poskytnutých úvěrů od počátku letošního roku přesáhl 13 miliard korun.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.