« Zpět

U Modré pyramidy nyní Moudré spoření „2+2“ navíc s prémií 2 000 Kč

| 4. října 2011 - 9:47 | Zprávy | Stavební spoření

[Tisková zpráva] Od dnešního dne je možné u Modré pyramidy založit Moudré spoření s oblíbenou akční nabídkou „2 % + 2 %“ a nově navíc s prémií až 2 000 Kč. Hlavní výhodou je nadstandardní zhodnocení prostředků, které klient vloží na svůj účet. 

[Tisková zpráva] Od dnešního dne je možné u Modré pyramidy založit Moudré spoření s akční nabídkou „2 % + 2 %“ a nově navíc s prémií až 2 000 Kč. Hlavní výhodou je nadstandardní zhodnocení prostředků, které klient vloží na svůj účet. K běžným 2 % úroku z vkladu totiž Modrá pyramida nabízí další zvýhodnění v podobě dodatečného úroku ve výši 2 %.
Klient tak může počítat s tím, že částka, kterou vloží na svůj účet v průběhu tzv. upisovacího období, které trvá čtyři měsíce po přijetí Návrhu na uzavření smlouvy, bude úročena úrokovou sazbou 4 % po dobu jednoho roku.

Díky prémii 2 000 Kč navíc klient získá tuto výhodnou smlouvu až do cílové částky 200 000 Kč zcela ZDARMA, tzn. bez poplatku za uzavření smlouvy.

Podmínky jsou velice jednoduché – stačí si založit stavební spoření u Modré pyramidy do 1. ledna příštího roku s maximální cílovou částkou 1 000 000 Kč a vložit na svůj účet stavebního spoření minimálně 10 000 Kč pro úrokové zvýhodnění, resp. 20 000 Kč pro optimální využití úrokového zvýhodnění a finanční prémie.

Modrá pyramida přišla jako první s nabídkou úrokového zvýhodnění k účtu stavebního spoření již v roce 2010 a tento produkt si velmi rychle získal velkou oblibu mezi klienty a veřejností. Důkazem je výrazný úspěch v prestižní soutěži Hospodářských novin – Nejlepší banka a pojišťovna 2011. V této soutěži obsadil produkt Moudré spoření 2. místo v kategorii BANKOVNÍ INOVÁTOR, o kterém hlasovali klienti a veřejnost. „Cena je o to hodnotnější, že byl náš produkt hodnocen v jedné kategorii nejen se všemi produkty stavebních spořitelen, ale se všemi produkty na českém trhu,“ uvedl Martin Sikora, vedoucí Oddělení řízení produktů a segmentů Modré pyramidy.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.