« Zpět

MODRÁ PYRAMIDA PŘIPRAVILA ZAJÍMAVOU NABÍDKU PRO STÁVAJÍCÍ KLIENTY, KTEŘÍ JIŽ PŘEKROČILI CÍLOVOU ČÁSTKU

| 7. března 2013 - 13:01 | Zprávy | Stavební spoření

Modrá pyramida připravila zajímavou nabídku pro své stávající klienty, kteří mají starší smlouvu o stavebním spoření v tarifu Profit s úrokovým zvýhodněním a již tuto smlouvu „přespořili“ - jde tedy o takovou smlouvu, u které je smluvně stanovená cílová částka již překročena a bylo tedy dosaženo účelu smlouvy. Modrá pyramida osloví tyto klienty s mimořádnou nabídkou, která jim umožní ve smlouvě za zvýhodněných podmínek pokračovat.

 

Oslovení klienti budou mít možnost navýšit  cílovou částku až o 300 000 Kč, a to ZDARMA, přitom se zachováním úroku 3 % ročně. Někteří z nich se budou moci rozhodnout i pro výhodný přidělený úvěr ze stavebního spoření až do výše 300 000 Kč s úrokem 2,99 % ročně. V obou případech připíše Modrá pyramida dosavadní úrokové zvýhodnění na účty klientů.
 
„Podmínky této nabídky jsou jedinečné a věříme, že oslovení klienti naši nabídku uvítají. Ve většině případů již na tyto smlouvy nespoří, ale ponechávají si je kvůli vysokému úroku. Na uvedených smlouvách je 3% roční úroková sazba z vkladů, a navíc ještě 1,5% úrokové zvýhodnění. V rámci naší nabídky, která se týká asi jednoho procenta klientů, toto úrokové zvýhodnění klientům připíšeme na účet a na smlouvě nadále zachováme 3% úročení vkladů, což je při dnešních sazbách velice výhodné,“ uvádí obchodní ředitel Modré pyramidy Aleš Mašanský a dodává: „Klienti mají možnost přijmout tuto nabídku, případně smlouvu vypovědět. Pro ty, kteří se rozhodnou smlouvu vypovědět, nabízíme zdarma zkrácenou výpovědní lhůtu – ode dne doručení návrhu do centrály Modré pyramidy může být smlouva vypořádána do 7 dnů“.
 
Reklamní nabídka k přidělenému úvěru: Výše úvěru 300 000 Kč, splatnost 14 let, úroková sazba 2,99 % p.a., měsíční splátky: 1.–164. splátka: 2 250 Kč, 165. splátka: 459 Kč. RPSN je 3,22 % p. a. a celková částka splatná spotřebitelem je 369 459 Kč. Měsíční poplatek za spravování úvěru je 25 Kč.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.