« Zpět

ING Pojišťovna a Wüstenrot - stavební spořitelna spojí síly a budou spolupracovat

| 13. února 2013 - 13:29 | Zprávy | Stavební spoření

Lídr českého pojistného trhu ING Pojišťovna a Wüstenrot - stavební spořitelna a. s., zakladatel stavebního spoření v České republice, zahajují spolupráci. Od února budou moci klienti ING využít nabídky stavebního spoření společnosti Wüstenrot. Zákazníci Wüstenrotu pak od stejného data získají možnost uzavřít si výhodné doplňkové penzijní spoření u ING Penzijní společnosti.

„Naše produkty se s produkty stavební spořitelny Wüstenrot skvěle doplňují. Nově navázaným partnerstvím chceme našim klientům nabídnout možnost sjednat na jednom místě nejrůznější kombinace finančních produktů,“ uvedla ke spolupráci Kateřina Štěrbová, ředitelka bankopojištění ING Pojišťovny. Wüstenrot má na českém trhu stavebního spoření stabilní pozici a dlouholetou tradici a vyznačuje se vynikajícím klientským servisem, což bylo ze strany ING klíčovým kritériem pro výběr partnera.

David Chmelař, člen představenstva Wüstenrot – stavební spořitelny a.s. odpovědný za vývoj produktů navázání spolupráce v oblasti doplňkového penzijního spoření komentoval slovy: „Kooperace se zavedenou a renomovanou společností, jakou je ING Pojišťovna, v oblasti doplňkového penzijního spoření je důležitým krokem pro další rozvoj nabídky Wüstenrotu pro zajištění na důchod. Doposud nás s ING spojovala jen oranžová firemní barva, brzy to budou, jak pevně věřím, také spokojení klienti.“

Obě společnosti patří ve své kategorii k významným hráčům na trhu, což dokazují získaná ocenění. Stavební spořitelna Wüstenrot v loňském roce obsadila první tři místa v anketě Zlatá koruna v kategorii stavební spoření a v soutěži Fincentrum Banka roku obhájila titul Stavební spořitelna roku. ING Penzijní fond v téže anketě obdržel stříbrnou medaili a v soutěži Nejlepší pojišťovna roku pak loni získala ING Pojišťovna ocenění hned dvě - Nejlepší pojišťovna a zároveň Klientsky nejpřívětivější pojišťovna roku.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.