« Zpět

ČMSS uvádí na trh nové tarify stavebního spoření

| 1. června 2012 - 8:51 | Zprávy | Stavební spoření

Českomoravská stavební spořitelna uvádí s platností od 1. června t.r. na trh nové tarify stavebního spoření Variant a Garant. Spořící klienti mohou dosáhnout bez započítání státní podpory ročního zhodnocení až 3,15 %, naopak úvěroví klienti dosáhnou na úvěr ze stavebního spoření s roční úrokovou sazbou pouze 2,95 %. Nová nabídka ČMSS tak posiluje výhodnost stavebního spoření jak pro klienty, kteří chtějí pouze spořit, tak pro klienty, kteří chtějí čerpat úvěr na bydlení.

Spořící klient může dosáhnout bez započítání státní podpory ročního zhodnocení až 3,15 %
Úvěrový klient má k dispozici úvěr ze stavebního spoření s roční úrokovou sazbou jen 2,95 %
Českomoravská stavební spořitelna uvádí s platností od 1. června t.r. na trh nové tarify stavebního spoření Variant a Garant. Spořící klienti mohou dosáhnout bez započítání státní podpory ročního zhodnocení až 3,15 %, naopak úvěroví klienti dosáhnou na úvěr ze stavebního spoření s roční úrokovou sazbou pouze 2,95 %. Nová nabídka ČMSS tak posiluje výhodnost stavebního spoření jak pro klienty, kteří chtějí pouze spořit, tak pro klienty, kteří chtějí čerpat úvěr na bydlení.
Nová nabídka dokáže reagovat na různé potřeby klientů. Řešení má jak pro mladé klienty, tak pro ty v seniorském věku, pro klienty s různými finančními možnostmi i pro klienty s požadavkem na různé doby trvání smluvního vztahu. Poskytuje širokou škálu úvěrů, a to jak z hlediska ceny, tak z pohledu doby splatnosti a tím i výše měsíčního zatížení rodinného rozpočtu.
Tarif Variant: Když chcete jen výhodně spořit
V tarifu Variant mohou klienti využít spořicích programů a prémií ke zhodnocování svých vkladů.
Program Pravidelné spoření
S využitím programu Pravidelné spoření může klient dosáhnout vůbec nejvyššího ročního výnosu z vkladů na trhu stavebního spoření ve výši až 3,15 %, a to bez započtení státní podpory. Se započtením státní podpory činí průměrné roční zhodnocení až 5,86 %. V rámci programu jsou definované tři úrokové bonusy, které jsou závislé na době pravidelného měsíčního spoření.
Při minimální době pravidelného spoření 4 roky činí bonus 1/3 připsaných úroků (tzn. se započtením bonusu roční výnos cca 2 %).
Při 6 letech spoření činí bonus 2/3 připsaných úroků (tzn. se započtením bonusu roční výnos cca 2,5 %).
Při 9 letech spoření činí bonus 110 % připsaných úroků (tzn. se započtením bonusu roční výnos cca 3,15 %).
Program pro flexibilní spoření
Tento program je určen pro klienty, kteří nebudou pravidelně měsíčně spořit, tzn. nezvolí si program Pravidelné spoření. Pokud bude klient nepravidelně spořit 6 let a naspoří alespoň            40 000 korun, získá úrokový bonus. S jeho započtením bude roční výnos z vkladů i bez státní podpory činit 2 %.

Prémie za vysoké vklady
Na tuto doplňkovou prémii dosáhnou ti klienti, kteří ročně naspoří více než 20 000 korun. Získat tak mohou speciální prémii ve výši 5 % z vkladů nad uvedenou hranici 20 000 korun. Maximální výše prémie za jeden rok činí 1000 korun a připsat si tuto prémii může klient každý rok v prvních pěti letech spoření, to znamená až 5 x 1000 korun. Předpokladem připsání prémie je smlouva buď v tarifu Variant, nebo Garant a klient bude spořit minimálně 6 let. Smlouvy v programu Bonusový vklad od Lišky tuto prémii nezískávají.
Bonusový vklad od Lišky
Tato speciální nabídka ČMSS je určena těm klientům, kteří chtějí zhodnotit jednorázový vyšší vklad na stavebním spoření, a odpovídá dvouletému termínovanému vkladu.
K základní roční úrokové sazbě 1,5 % může klient při vkladu od 50 000 do 99 999 korun získat bonus 2 % z vložené částky. Při vkladu 100 000 korun a více může klient k základní roční úrokové sazbě 1,5 % získat bonus 2,1 % z vložené částky.
Klient bude mít po dva roky vedení účtu zdarma. Podmínkou získání výhod je trvání smlouvy alespoň dva roky od data uzavření smlouvy a minimální vklad 50 000 Kč.
Tarif Variant: Když počítáte s překlenovacím úvěrem
Smlouva o stavebním spoření uzavřená v tarifu Variant poskytuje široké možnosti financování bydlení. Klient si může vybrat z několika tarifních variant, tzn. zvolit takovou, které nejlépe odpovídá jeho představám o měsíčním zatížení a době splatnosti úvěrového případu.
Klient má na výběr čtyři tarifní varianty umožňující uzavřít úvěrový případ (zahrnuje fázi překlenovacího úvěru a fázi úvěru ze stavebního spoření) do 15 let, do 20 let, do 25 let                    a do 30 let.
Klienti, kteří dovedou smlouvu o stavebním spoření v tarifu Variant do překlenovacího úvěru nebo úvěru ze stavebního spoření, mohou ve spořicí fázi získat prémii za vysoké vklady.
Tarif Garant: Když počítáte s využitím úvěru
Tento úvěrový tarif je vhodný zejména pro klienty, kteří nepotřebují bezprostředně financovat své záměry v bydlení, ale chtějí si připravit co nejvýhodnější podmínky pro budoucí čerpání úvěru ze stavebního spoření.
Nízkou neměnnou úrokovou sazbu úvěru ze stavebního spoření 2,95 % p.a. ocení zejména vlastníci bytů a rodinných domů. Opravy, úpravy, modernizace a rekonstrukce jsou totiž po určité době samozřejmým požadavkem většiny nemovitostí.
Klienti, kteří dovedou smlouvu o stavebním spoření v tarifu Garant do překlenovacího úvěru nebo úvěru ze stavebního spoření, mohou ve spořicí fázi získat prémii za vysoké vklady.
Smlouvu o stavebním spoření od Lišky mohou zájemci uzavřít na všech místech obchodní sítě ČMSS. Jejím základem a nosným pilířem je 2700 zkušených finančních poradců ČMSS, kteří jsou připraveni poskytnout poradenský servis v místě a termínu dle přání a možností každého klienta.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.