« Zpět

Sledujte přenos Fóra Zlaté koruny on-line

| 20. dubna 2015 - 22:35 | Zprávy

Fórum Zlaté koruny pod záštitou ministra financí Andreje Babiše se koná 21. dubna 2015 v TOP HOTELu Praha. Tématem Fóra je Vize bankovnictví.

Sledujte přenos on-line zde.
 
Aktuální program naleznete zde
 

Na Fóru vystoupí Miroslav Singer, guvernér ČNB na téma Bezpečnost internetových plateb a virtuální „měny“ z pohledu ČNBMartin Pros, náměstek ministra financí se bude zabývat Efektivní regulací - zvyšováním konkurence v českém bankovním sektoru  a finančními nástroji - soukromé finanční prostředky jako páka veřejných prostředků. Na téma Regulace - brzda, nebo plyn morálního hazardu bude diskutovat Eva Zamrazilová, hlavní ekonomka České bankovní asociace. Banky jako regulované síťové odvětví je příspěvkem Michala Mejstříka, ekonoma, profesora IES FSV UK. Řečnickým příspěvkem Jana Mühlfeita, viceprezidenta ČMA, bude Globalizace, technologie a banky. Na Fóru vystoupí další významní ekonomové, zástupci akademické sféry a podnikatelé.

Zlatá koruna sází na mladé, na generaci Y. Na Fóru vystoupí vítězný tým soutěže studentů Fakulty financí a účetnictví Vysoké školy ekonomické v Praze. Studenti budou diskutovat o svých představách banky, jakou by ji chtěli mít v roce 2025.

 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.