« Zpět

Pozvánka na konferenci VŠE Rozvoj a inovace finančních produktů

| 23. ledna 2019 - 18:01 | Zprávy

V únoru se uskuteční na půdě VŠE každoroční konference na téma Rozvoj a inovace finančních produktů. 8 ročník konference proběhne v pátek 1. února 2019, tradičně v prostorách Vencovského auly Vysoké školy ekonomické a i tento rok je Zlatá koruna partnerem konference.

Konference je zaměřena na aktuální otázky změn na finančních trzích způsobených rostoucími úrokovými sazbami a dalšími faktory, jako rostoucí volatilita, vývoj v oblasti cen nemovitostí a hypotečních úvěrů. Diskutována bude také aktuálně připravovaná Koncepce rozvoje kapitálového trhu, i pravidelné a pořád aktuální téma konference – regulace distribuce finančních produktů.

K problematice přináší konference reprezentativní přehled názorů, mezi řečníky vystoupí guvernér ČNB Jiří Rusnok i viceguvernér Tomáš Nidetzký, dále též ředitel České bankovní asociace, ředitel České asociace pojišťoven a další významné osobnosti působící v bankovnictví a na finančním trhu.  

Občerstvení během celého dne zajišťuje cateringová společnost Vyšehrad. Na závěr konference bude losování luxusního vozu na víkend s plnou nádrží.

Zájemci o knferenci se mohou registraovat na http://www.finance-edu.cz/registrace/.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.