« Zpět

SGEF nabízí zemědělcům do konce září úrokovou sazbu 2,5 % p.a. a bonus až 2 % z objemu úvěru

| 30. srpna 2013 - 11:14 | Zprávy | Podnikatelské úvěry

Société Générale Equipment Finance (SGEF) připravila last minute nabídku oblíbeného AGROÚVĚRU BONUS PLUS. K úvěru se sazbou od 2,5 % p.a. získají klienti navíc finanční bonus až 2 % z objemu úvěru.

Pouze do konce září mohou zemědělci žádat o dotace z programu Zemědělec od Podpůrného garančního rolnického a lesnického fondu (PGRLF). Do této doby také platí akční nabídka SGEF - AGROÚVĚR BONUS PLUS. Díky nízké úrokové sazbě a finančnímu bonusu mohou zemědělci využít hned dvě výhody najednou a snížit tak výrazně náklady na financování zemědělských strojů.
 
Úroková sazba u úvěru AGROÚVĚR BONUS PLUS startuje již na 2,5 % p.a. Klient však zároveň získá garantovaný finanční bonus ve výši až 2 % z objemu úvěru.Nedílnou součástí nového produktu je all-risk pojištění zakoupené techniky, které zachovává výhodnou cenu po celou dobu splácení úvěru bez ohledu na škodní průběh.
 
„Prodloužením nabídky oblíbeného AGROÚVĚRU BONUS PLUS chceme vyjít vstříc zemědělcům, kteří uvažují o obnově zemědělské techniky. Do konce září mohou využít poslední možnost podat žádost o podporu z PGRLF a zároveň od nás získat zajímavý finanční bonus a atraktivní úrokovou sazbu,“ uvedl Mikuláš Přibyl, obchodní ředitel SGEF.
 
Termín 30. září 2013 je závazný pro podání žádosti o dotaci z Podpůrného a garančního rolnického a lesnického fondu, nikoli pro vlastní čerpání úvěru a finančního bonusu.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.