« Zpět

Podzimní akční nabídka úvěrů pro podnikatele od ČSOB

| 4. října 2011 - 9:47 | Zprávy | Podnikatelské úvěry

Velká část malých a středních podniků se již vzpamatovala z finanční krize, která je poměrně dost zasáhla. Začínají opět rozšiřovat produkční kapacity na úroveň před krizí. ČSOB se snaží těmto podnikatelům pomoci s realizací nových plánů a obnovou výroby, a proto od října přináší novou akční nabídku pro podnikatele v podobě 100 % slevy z poplatku za poskytnutí ČSOB Malého úvěru pro podnikatele a ročního osvobození od poplatku za vedení úvěrového účtu pro Povolené přečerpání či Kreditní kartu pro podnikatele.

[Tisková zpráva] Velká část malých a středních podniků se již vzpamatovala z finanční krize, která je poměrně dost zasáhla. Začínají opět rozšiřovat produkční kapacity na úroveň před krizí. ČSOB se snaží těmto podnikatelům pomoci s realizací nových plánů a obnovou výroby, a proto od října přináší novou akční nabídku pro podnikatele v podobě 100 % slevy z poplatku za poskytnutí ČSOB Malého úvěru pro podnikatele a ročního osvobození od poplatku za vedení úvěrového účtu pro Povolené přečerpání či Kreditní kartu pro podnikatele.
„Značná část malých a středních podnikatelů se opět snaží rozhýbat svůj byznys, což ovšem stojí velké úsilí, mnoho času a hlavně peněz. Především nejmenší podniky se potýkaly v předchozích letech s velkými problémy někdy i na hranici bankrotu. Situace se nyní již relativně ustálila a tito podnikatelé se opět vrhají do svých plánů a zahajují investice,“ říká Roman Kracík, ředitel útvaru Řízení pobočkové sítě SME ČSOB. „Podnikatelé a firmy jsou pro ČSOB i ekonomiku velmi důležití. ČSOB opírá o služby SME svou novou obchodní strategii a na podzim připravila pro podnikatele akční nabídku k opětovnému rozjezdu jejich podnikání,“ doplnil Roman Kracík.
Kampaň zaměřená především na podnikatelské úvěry poběží od 1. října do 31. října s tím, že akční nabídka, která je součástí kampaně a šetří peníze klientů, poběží až do 30. listopadu. Klienti mají možnost jednorázové úspory minimálně 2 000 Kč z poplatku za poskytnutí úvěru, pokud si sjednají v tomto období ČSOB Malý úvěr pro podnikatele. Klienti mohou dále ušetřit například u Povoleného přečerpání až 4 200 Kč z vedení těchto služeb s limitem nad 100 000 Kč.
Z nedávného průzkumu mezi tzv. Mikropodniky, což jsou podniky s obratem do 40 mil. Kč, který si ČSOB nechala zpracovat vyplývá, že ze 75 % jsou tito podnikatelé spokojeni se službami ČSOB. „Toto číslo je pro nás velmi příjemné a motivující zároveň. Udává, že naši klienti jsou s produkty, které nabízíme, relativně spokojeni, ale také, že stále máme, kde se zlepšovat. Věřím, že nejen novou nabídkou oslovíme nové i stávající klienty tak, že jejich spokojenost s ČSOB bude ještě vyšší,“ dodává Roman Kracík.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.