« Zpět

Equa bank podporuje rodinné podnikání

| 23. listopadu 2012 - 10:59 | Zprávy | Podnikatelské úvěry

 
V rámci Dne podnikatelů vyhlásila Equa bank cenu Rodinná firma roku 2012. Equa bank se stala klíčovým partnerem jubilejního 10. ročníku Dne podnikatelů České republiky pořádaného Asociací malých a středních podniků ČR. Na této akci Equa bank předala unikátní ocenění Equa bank Rodinná firma roku. Získala ji společnost LIVA Předslavice, kterou vybrala odborná porota složená ze zástupců Asociace malýcha středních podniků a Equa bank.

V rámci Dne podnikatelů vyhlásila Equa bank cenu Rodinná firma roku 2012. Equa bank se stala klíčovým partnerem jubilejního 10. ročníku Dne podnikatelů České republiky pořádaného Asociací malých a středních podniků ČR. Na této akci Equa bank předala unikátní ocenění Equa bank Rodinná firma roku. Získala ji společnost LIVA Předslavice, kterou vybrala odborná porota složená ze zástupců Asociace malých a středních podniků a Equa bank.
„Rodinné firmy jsou motorem ekonomiky. Jejich majitelé je nebudují kvůli okamžitým ziskům, ale s vidinou dlouhodobé perspektivy. Proto Equa bank od počátku svého vstupu na trh podporuje rodinné podnikání, a proto jsme se rozhodli vyhlásit cenu Rodinná firma roku 2012,“ řekl Leoš Pýtr, Správní ředitel a člen představenstva Equa bank.

Držitelem ocenění Equa bank Rodinná firma roku 2012 se stala LIVA Předslavice, tradiční a výhradně rodinná firma z jižních Čech, která se již více než 20 let zabývá zemědělstvím a je významným zaměstnavatelem regionu a členem Asociace malých a středních podniků. Firma byla vybrána na základě souboru ekonomických i neekonomických kritérií odbornou porotou složenou ze zástupců Asociace malých a středních podniků a Equa bank.

„Jsem velmi potěšen, že se naší firmě dostalo takového významného ocenění. Je dobře, že se Equa bank rozhodla věnovat právě i rodinným firmám, protože si dle mého názoru zaslouží větší podporu,“ komentoval ocenění Václav Jungwirt, jednatel a zakladatel LIVA Předslavice, která získala ocenění Equa bank Rodinná firma roku 2012.

Equa bank se jako první z trojice bank, které v loňském roce nově vstoupily na trh, začala věnovat firemní klientele a služby nadále posiluje a úspěšně expanduje do regionů. Po otevření poradenských center v Praze, Ostravě, Zlíně a Litoměřicích, otevřela minulý týden v Brně v pořadí již pátou reprezentativní kancelář pro malé a střední podnikatele.

Equa bank pro podnikatele nabízí řadu produktů a služeb jako jsou např. provozní či investiční úvěry šité na míru nebo nemovitostní úvěry s dlouhodobým splácením. Kromě toho banka pro podnikatele a malé a střední firmy poskytuje také výhodně úročené termínované vklady. Letos Equa bank uvedla na trh i neúčelovou hypotéku PRO, která je určena podnikatelům s výhodnou úrokovou sazbou už od 5,39 % p.a.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.