« Zpět

Účet Genius Business Complete propojuje firemní a rodinné finance

| 20. února 2013 - 12:12 | Zprávy | Podnikatelé

Nový podnikatelský účet Genius Business Complete od GE Money Bank nabízí neomezené tuzemské elektronické transakce, okamžitě dostupnou finanční rezervu a až tři osobní běžné účty Genius Complete. Podnikatelé tak získávají konto, které přehledně propojuje firemní a osobní finance. Účet Genius Business Complete je mezi podnikateli oblíbený, od října 2012 si jej sjednalo již téměř tři tisíce klientů.

„Účet Genius Business Complete jsme vyvíjeli na základě zpětné vazby od klientů, a proto přináší vše, co drobní podnikatelé a živnostníci potřebují, včetně finanční rezervy,“ říká Jaroslav Dvořák, který má v GE Money Bank segment drobných podnikatelů na starosti.

 
Za jeden poplatek 149 Kč měsíčně klienti získávají kromě standardních bankovních služeb zejména neomezené tuzemské elektronické transakce, výběry hotovosti na pobočkách i z bankomatů GE Money Bank.
 
„Klienti konto oceňují také pro jeho jednoduchost a srozumitelnost. Velkým benefitem je především přehledné spojení firemních a rodinných financí pod jednou střechou. Jedná se o jednu z nejvýhodnějších nabídek pro podnikatele a drobné živnostníky na trhu, což dokládá i fakt, že otevíráme v průměru přes 40 účtů denně,“ dodává Dvořák.
 
Účet Genius Business Complete je určen pro fyzické osoby podnikatele s ročním obratem do 10 milionů Kč. V ceně produktu 149 Kč měsíčně jsou zahrnuty:
  • Tuzemské elektronické odchozí platby, včetně provedení trvalých příkazů, a všechny příchozí platby 
  • Vklady a výběry hotovosti na pobočkách GE Money Bank
  • Výběry hotovosti z bankomatů GE Money Bank
  • Internet Banka, SMS Servis a debetní platební karta
Společně s podnikatelským účtem Genius Business Complete klienti mohou snadno získat také okamžitou finanční rezervu až do výše 100 000 Kč, za kterou platí pouze, když ji využívají. Prostředky lze čerpat prostřednictvím kontokorentních úvěrů MiniFlexi Business nebo Flexi Business.
 
Vedle podnikatelského účtu klienti získávají také osobní konta Genius Complete, která mohou zřídit nejen sobě, ale také až dvěma svým spolupracovníkům, přátelům či členům rodiny. Jejich vedení je zdarma, majitelé účtů neplatí ani za tuzemské elektronické platby a za výběry hotovosti na pobočkách a v bankomatech GE Money Bank. Bez poplatků mají také debetní kartu, Internet Banku, Telefon Banku nebo SMS Servis.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.