« Zpět

Společnost EMONEY GROUP vstupuje na český trh

| 14. ledna 2013 - 13:34 | Zprávy | Podnikatelé

Mezinárodní společnost EMONEY GROUP oznámila dnes svůj vstup na český trh. EMONEY GROUP je specialista v budování digitálních ekosystémů pro veřejné služby, které zahrnuje propojení mikroplateb, dopravních systémů, municipálních a dalších služeb. EMONEY GROUP tvoří mezinárodní tým zkušených expertů, kteří se specializují zejména na budování řešení propojující mezinárodní know-how a lokální řešení a dodavatele.

 

Společnost EMONEY GROUP navrhuje, vyvíjí, implementuje a provozuje  systémy v oblastech řešení mikroplateb, dopravních aplikací a municipálních služeb. Jedná se zejména o řešení pro čipové karty a další mobilní řešení pro státní správu i samosprávu, komerční sektor, dopravní systémy, mikroplatby, elektronické rezervace a další.

„Český trh má v těchto oblastech značný potenciál. Přístup k inovativnímu řešení mikroplateb, dopravních aplikací a municipálních služeb je tady na velmi vysoké úrovni a lidé, kteří se v této oblasti pohybují, jsou kreativní a přinášejí řadu neotřelých nápadů. Naše skupina má velmi bohaté zkušenosti ze zahraničí, takže věřím, že se nám podaří realizovat řadu zajímavých projektů i v Česku a dalších zemích střední a východní Evropy,“ uvedl ředitel strategického rozvoje EMONEY GROUP Christian Senly.

Odborníci z EMONEY GROUP úspěšně realizovali projekty ve Spojených státech, Latinské Americe, Asii i Evropě. Na rozdíl od firem poskytujících řešení v podobných oblastech společnost EMONEY GROUP neuplatňuje slepě globální řešení, ale vždy detailně zohledňuje kulturní rozdíly a především možnosti a potřeby konkrétních lokálních trhů. Využívá vlastní softwarová řešení i systémy předních světových hráčů, stejně jako lokálních dodavatelů částí takových řešení.

„Naším přáním jsou pochopitelně spokojení zákazníci. Jejich potřeby se vždy snažíme propojit s reálnými možnostmi všech zúčastněných stran projektů, které realizujeme. Jedná se většinou o orgány místní samosprávy, poskytovatele veřejných služeb i poskytovatele technologií, operátory, ale v první řadě o občany – uživatele služeb. Jestliže nějaký projekt slouží třeba více bankám než občanům, je to špatně,“ uzavírá Christian Senly.

EMONEY GROUP je v současné době aktivní především v západní Evropě, Latinské Americe a jihovýchodní Asii. Česká republika pro EMONEY GROUP představuje perspektivní základnu pro expanzi zejména na východní trhy.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.