« Zpět

Raiffeisenbank podporuje začínající podnikatele

| 10. července 2015 - 10:53 | Zprávy | Podnikatelé

Raiffeisenbank přichází s akční nabídkou podporující podnikatele při rozjezdu jejich podnikání. V rámci této akce, která potrvá až do konce letošního roku, vylepšila banka parametry stávajícího Podnikatelského eKonta START. Začínající podnikatelé mohou vedení tohoto nadstandardně vybaveného účtu nově získat hned na dva roky zcela zdarma.

„Odstartovat v dnešní době vlastní podnikání chce pořádnou dávku statečnosti, neotřelý nápad, ale také peníze. A k jejich správě je potřeba si zřídit vhodný podnikatelský účet,“ říká segmentový specialista Raiffeisenbank Jan Pari a dodává: „Naše banka si začínajících podnikatelů váží a oceňuje jejich odvahu. Proto je chce maximálně podpořit účtem, který je v nastartování vlastního byznysu nebude nijak omezovat.“
 
V rámci stávající akce mohou podnikatelé využívat všech výhod Podnikatelského eKonta START po dobu dvou let namísto původního jednoho roku. Dřívější poplatek ve výši 99 Kč měsíčně za vedení účtu byl zrušen, a účet je tak nově na dva roky zcela zdarma. 
 
Podnikatelské eKonto START je určeno pro právnické i fyzické osoby podnikatele, jejichž podnikání netrvá déle než 24 měsíců. K jeho výhodám patří například neomezený počet tuzemských elektronických plateb, bezplatné vedení osobního účtu eKonto KOMPLET i kontokorentního úvěru, vedení spořicího účtu se zvýhodněným úročením, vedení účtu až v devíti měnách, neomezený počet výběrů z bankomatů všech bank v ČR i v zahraničí, embosovaná platební karta, pojištění asistenčních služeb pro podnikatele a také vysoce zabezpečené internetové bankovnictví a mobilní aplikace.  
 
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Tak to je super zpráva, že už i Raiffeisenbank již nabízí úvěry pro podnikatele. V minulosti byl menší výběr půjček pro začínající podnikatele, mnohdy si lidé nevěděli ani pořádně vybrat. Na aktuálním finančním trhu je to super, každý si už vybere to správné pro sebe.http://www.netzin.cz/i-zacinajici-podnikatel-si-muze-pujcit