« Zpět

Equa bank spouští jako první z nových bank kompletní produktovou nabídku pro firmy i živnostníky

| 20. června 2014 - 12:54 | Zprávy | Podnikatelé

Equa bank přichází jako první z nových bank s firemním bankovnictvím, které obsahuje kompletní nabídku produktů a služeb. Jako jediná banka na trhu nabízí Equa bank firmám i živnostníkům možnost založení podnikatelských produktů prostřednictvím webové aplikace bez nutnosti osobně navštívit pobočku.

Pokud klient požaduje, veškerá smluvní dokumentace je mu doručena kurýrem přímo až do sídla společnosti nebo na jím zvolenou adresu. Bez návštěvy pobočky, prostřednictvím internetového bankovnictví, je také možné jednoduše vyřídit většinu ostatních záležitostí, např. přidat nebo odebrat disponenty k účtu nebo změnit disponentská práva.
 
U příležitosti spuštění nového firemního bankovnictví připravila Equa bank pro živnostníky a firmy akci Léto s Equa bank. Reklamní kampaň potrvá od 12. června do 31. srpna, využít ji mohou noví i stávající klienti. Každý zájemce z řady firem a živnostníků může za výhodných podmínek získat podnikatelský úvěr, běžný účet a spořicí účet a k tomu řadu atraktivních finančních bonusů.
 
„Equa bank je jediná z nových bank, které současně vstoupily na trh před více než dvěma roky, nabízející klientům alternativu k velkým bankám nejen v oblasti osobního bankovnictví, ale také v oblasti služeb pro podnikatele a firmy. Novým firemním bankovnictvím, které jsme právě spustili, můžeme směle konkurovat jakékoliv bance na trhu bez ohledu na její velikost a zároveň nabízíme ještě něco navíc,“ říká Petr Řehák, generální ředitel a předseda představenstva Equa Bank. 
 
Equa bank je universální banka, která nabízí všechny typy financování firem. „Naše posuzování firem a živnostníků je lokální a respektuje jak specifika ČR, tak individuální potřeby klienta. Máme celorepublikové pokrytí prostřednictvím firemních bankéřů a retailových poboček, jejichž počet neustále roste,“ vysvětluje Vojtěch Záškodný, ředitel firemního bankovnictví Equa bank.
 
„Inovativnost, přátelskost a modernost jsou v hodnocení ze strany firemních klientů nejsilnějšími stránkami malých bank. Potvrzuje to výzkum, který jsme si mezi podnikateli nechali zpracovat. Firmy podle výzkumu chtějí mít jasný přehled o tom, co platí, chtějí jednoduché internetové bankovnictví a jednoduché podmínky spolupráce. Všechny tyto atributy naše firemní bankovnictví splňuje. Když vezmeme do úvahy, že podle průzkumu více než 50 % klientů velkých bank z řad podnikatelů uvažuje o přechodu k malé bance, máme velkou šanci jejich důvěru získat,“ doplňuje Vojtěch Záškodný. 
 
„Equa bank nedělá rozdíl mezi živnostníkem a občanem a oběma skupinám nabízí cenově srovnatelné podmínky. To u většiny bank není obvyklé. Naši klienti z řad podnikatelů tak mohou například využívat výběry z bankomatů zdarma po celé České republice, platby v ČR zdarma, bezkontaktní platební kartu zdarma, spořicí účet s jednou z nejvyšších sazeb na trhu a mnoho dalšího, stejně jako občané,“ říká Radek Schönfeld, ředitel oddělení produktů firemního bankovnictví Equa bank.
 
Equa bank připravila pro podnikatele a firmy reklamní akci Léto s Equa bank. Kampaň potrvá od 12. června do 31. srpna a využít ji mohou noví i stávající klienti. Každý zájemce z řady firem a živnostníků může za výhodných podmínek získat podnikatelský úvěr, běžný účet a spořicí účet a k tomu řadu atraktivních finančních bonusů. „K podnikatelskému úvěru je možné získat bonus až 10 000 korun, dále například vedení běžného účtu rok zdarma nebo trvale zvýhodněnou úrokovou sazbu na spořicím účtu,“ říká Tomáš Dvořák, ředitel projektové kanceláře Equa bank.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.