« Zpět

ČSOB záleží na tom, aby podnikatelé mohli růst

| 15. září 2014 - 10:57 | Zprávy | Podnikatelé

V první polovině září odstartuje kampaň ČSOB zaměřená na podnikatelské úvěry pro menší firmy a podnikatele. Kampaň si klade za cíl oslovit klienty i neklienty, kteří chtějí rozvíjet své podnikání a nabídne možnost využít ČSOB Rychlý úvěr na podnikání se speciálním benefitem ve formě odpuštění úroků v druhé polovině splácení. Motto kampaně zní: „Podporujeme růst vašeho podnikání.“

Kampaň odstartuje 8. září a bude probíhat až do 12. října 2014. Hlavním komunikačním prostředkem je televize, v níž poběží 30sekundový spot. V TV spotu banka upozorňuje na to, že obchodníci a firmy postupně mizí z center měst a zůstávají po nich pouze opuštěná místa. Představí však podnikatele, kteří se svým podnikáním nejen že nekončí, ale naopak jej rozvíjí a rozšiřují díky spolehlivému partnerovi ČSOB a díky financím získaným na rozvoj.
 
„Ve spotu poukazujeme na skutečný problém, a to že v loňském roce skončilo své podnikání více než sedm tisíc podnikatelů a naší nabídkou podporujeme jejich růst,“ říká Tomáš Brych, ředitel marketingové komunikace ČSOB.
 
V průběhu září se objeví 30sekundový spot také ve vybraných rozhlasových stanicích. Dále bude možné zaregistrovat venkovní reklamu na bigboardech a smartboardech. Součástí komunikace na internetu budou rovněž videobannery s TV spotem. Stávající klienti ČSOB budou o speciální nabídce kontaktováni také direct maily a e-maily s následným oslovováním klientským centrem nebo pobočkou.
 
S kampaní jsou také spojeny akční nabídky. Při sjednání ČSOB Rychlého úvěru na podnikání do 30. prosince 2014 a při řádném splácení získá klient úvěr ve druhé polovině zcela bez úroků. S ČSOB Kreditní kartou pro podnikatele obdrží nový klient poukázku na čerpání pohonných hmot v hodnotě 800 Kč v obchodní síti čerpacích stanic EuroOil. Akce se mohou zúčastnit klienti, kteří si pořídí bezkontaktní kreditní kartu MasterCard Business a provedou s ní minimálně pět transakcí v jednom měsíci (každá transakce v minimální hodnotě 300 Kč) v období do 30. 12. 2014. V neposlední řadě je pro nové klienty připravena slevová šeková knížka, která obsahuje produktový mix pojištění od ČSOB Pojišťovny, které je vhodné pro podnikatelskou klientelu.
 
ČSOB touto kampaní připomíná, že je díky širokému portfoliu služeb a produktů připravena na firemní klientelu a stojí také o menší firmy a podnikatele. Těm může poskytnout výraznou podporu v jejich růstu a rozvoji.
 
Na kampani se podílela mediální agentura MindShare a reklamní agentura VCCP. Na přípravě spotu pracovalo režisérské duo Wolfberg, produkce Savage. Jde o reálné natáčení, nikoliv 3D zpracování. Вас заводит видео, когда семейная, развратная парочка занимается анальным сексом? Тогда смотрите анал с женой здесь analv-hd.com/s-ghenoy . Тут муж и жена анал, в который супруг страстно ебёт свою ненасытную благоверную.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.