« Zpět

Česká spořitelna rozšiřuje internetové bankovnictví BUSINESS 24 Databanking pro podnikatele a firmy

| 6. prosince 2013 - 12:20 | Zprávy | Podnikatelé

Česká spořitelna rozšířila od 1. prosince 2013 službu BUSINESS 24 Databanking, která je součástí jejího internetového bankovnictví. BUSINESS 24 Databanking nově usnadní práci podnikatelům a firemním klientům a díky spolupráci se společností ALTUS SOFTWARE umožní efektivní obsluhu účtu přímo z prostředí programu ALTUS VARIO. Zásluhou nové funkčnosti není pro zpracování faktur nutné přihlášení do služby BUSINESS 24 Internetbanking. Díky provázanosti na účetní systém klienta je tak BUSINESS 24 Databanking dalším střípkem v mozaice komplexní obsluhy bankovních produktů.

 

  • Česká spořitelna od 1. prosince 2013 rozšiřuje službu BUSINESS 24 Databanking.
  • Hlavním cílem je usnadnit podnikatelům a firmám odesílání platebních příkazů propojením s jejich účetním systémem - klienti tak mohou zadávat příkazy přímo ze svého účetního systému a nemusí vstupovat do internetového bankovnictví.
  • Služba BUSINESS 24 Databanking je zdarma.
 
BUSINESS 24 Databanking umožňuje odesílat tuzemské i zahraniční platební příkazy do banky a získávat výpisy z banky přímo z prostředí ekonomicko-informačního systému ALTUS VARIO. BUSINESS 24 Databanking mohou využít všichni klienti České spořitelny, kteří mají aktivovanou službu BUSINESS 24 a zároveň používají systém ALTUS VARIO. Česká spořitelna poskytuje BUSINESS 24 Databanking klientům automaticky a zcela zdarma v rámci internetového bankovnictví BUSINESS 24. Banka tak navazuje na propojení služby BUSINESS 24 Databanking s účetními systémy Pohoda, Pamica, Money S3, Ginis a Ekonom.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.