« Zpět

Podnikatelé dostávají u Fio banky peníze od zákazníků hned druhý den

| 30. října 2023 - 10:00 | Zprávy

Podnikatelé, kteří mají platební bránu nebo platební terminál od Fio banky, dostanou své peníze hned druhý den po zaplacení zákazníkem. Banka sjednotila způsob vypořádání pro všechny typy karet i platební metody.

„Několik posledních měsíců jsme připravovali změny v nabídce platebních terminálů a platebních bran pro podnikatele, abychom je pro zájemce udělali ještě atraktivnější. Z našich průzkumů vyšlo, že klienti nejvíce ocení, když budou mít peníze z plateb co nejdříve k dispozici, a proto je hlavní novinkou zavedení vypořádání plateb tzv. D+1, tedy hned druhý den, a to i o víkendech. Rychlá dostupnost prostředků je pro podnikatele prioritou, kterou jim nabízíme pro všechny typy platebních karet, u terminálů i platební brány na e-shopu,“ doplňuje Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

Kromě vypořádání transakcí v režimu D+1 včetně víkendů pro všechny typy platebních karet nabízí platební terminály a platební brána od Fio banky i další výhody. Například je jedno, jakou kartou zákazníci platí, jelikož pro všechny typy karet je nastavena jednotná sazba, kterou banka vypočítává klientům vždy na míru. Banka podnikatelům poskytuje přenosný nebo stacionární terminál vždy zdarma, kromě sazby tedy neplatí žádné další skryté poplatky. Platební terminály a brána také nabízí několik doplňkových služeb zdarma jako třeba zadání spropitného, vlastní variabilní symbol, zapamatování platební karty nebo vytvoření odkazu na platbu pro zaslání zákazníkovi.  

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.