« Zpět

Raiffeisen spouští nový konzervativní fond a nabízí možnost investice s nulovým vstupním poplatkem

| 14. května 2014 - 10:44 | Zprávy | Podílové fondy

Raiffeisen investiční společnost (RIS) spouští nový dluhopisový fond pro konzervativní investory. Banka se v těchto dnech rovněž připojuje ke Světovému dni investičních fondů, v rámci kterých bude investice do nového fondu nabízena s nulovým vstupním poplatkem.

Raiffeisenbank v loňském roce zaznamenala výrazný nárůst zájmu klientů o investice, objem prodaných investičních produktů se meziročně téměř zdvojnásobil. „I v letošním roce budeme dále posilovat svou pozici specializovaného investičního domu, a proto také nemůžeme chybět při připomínce Světového dne investičních fondů,“ uvedl investiční ředitel Raiffeisenbank Michal Ondruška. 
 
K nárůstu zájmu přispěly i nové produkty Raiffeisen investiční společnosti, která i v letošním roce bude dále rozšiřovat svou produktovou nabídku. Novinkou je dluhopisový fond pro konzervativní klienty.
 
Raiffeisen fond dluhopisové stability je konzervativní fond investující převážně do korunových dluhopisů s krátkou dobou splatnosti a do nástrojů korunového peněžního trhu. Doporučený investiční horizont tohoto fondu jsou dva roky, díky vysoké stabilitě a nízkému riziku je vhodný především jako uložení rezervy. 
 
„RIS se připojila ke Světovému dni investičních fondů, v rámci této akce je investice do tohoto fondu nabízena až do 25. dubna s nulovým vstupním poplatkem,“ dodal Michal Ondruška.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.