« Zpět

Generali ppf dividendový fond korporátních dluhopisů vyplatil dividendu za rok 2013 ve výši 3 %

| 4. března 2014 - 10:30 | Zprávy | Podílové fondy

Generali PPF Dividendový fond korporátních dluhopisů vyplatil podílníkům druhým rokem po sobě podíl na výnosu fondu. Dividenda ve výši tří procent více než dvojnásobně překonává inflaci v České republice a potvrzuje, že tento fond znamenitě ochraňuje klienty před znehodnocením jejich úspor. Fond distribuuje investiční společnost ČP INVEST.

Navzdory obtížným podmínkám na dluhopisovém trhu, způsobeným politikou nízkých úrokových sazeb centrálních bank, byly korporátní dluhopisy schopny překonat inflaci a doručit investorům výrazný zisk. Generali PPF Dividendový fond korporátních dluhopisů dokázal přinést investorům zajímavý výnos, a to především díky kvalitnímu výběru dluhopisů a aktivní správě diverzifikovaného dluhopisového portfolia. Podílníkům byla vyplacena dividenda ve výši tří procent z hodnoty podílového listu fondu platné k 1. 2. 2014.
 
„Dluhopisový trh byl v loňském roce silně ovlivněný nízkými nebo nulovými sazbami centrálních bank. Nicméně jsme pečlivě hledali pro naše klienty příležitosti na trhu firemních dluhopisů a výplata tříprocentní dividendy je důkazem, že naše strategie byla správná,“ dodává hlavní investiční stratég ČP INVEST Michal Valentík.
 
Generali PPF Dividendový fond korporátních dluhopisů je tak ideálním nástrojem pro investory, kteří chtějí své peníze ochránit před inflací. „Budeme i nadále pokračovat v hledání atraktivních dluhopisů a aktivní správě fondu tak, abychom i v dalších letech mohli našim klientům vyplatit dividendu v zajímavé výši,“ uzavírá Valentík.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.